enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Lider Denizlispor Zorlu Deplasmanda 3 Puan Arıyor!

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig 20. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçı öncesinde 7 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik Direktör Yücel İldiz’in oyuncularına,’Gereksiz kart görmeyin’ uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Lider Denizlispor Zorlu Deplasmanda 3 Puan Arıyor!
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 20. haftasında 3 Şubat Pazar günün 13:30’da Antakya Atatürk Stadı’nda Hatayspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Adana Bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Utku Tunavelioğlu ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge.

Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor bu akşam havayolu ile İstanbul üzerinden Hatay’a gidecek. Cumartesi günü Hatay’da son antrenmanını gerçekleştirecek takım maç saatini bekleyecek.

HOROZ’DA SARI ALARM

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor’da Hatayspor maçı öncesinde 7 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Deniz Vural, Keremcan Akyüz, Recep Niyaz, Abdulkerim Bardakcı, Mehmet Akyüz, Ziya Alkurt ve Alperen Babacan Hatayspor maçında sarı kart görmeleri halinde 21. haftada oynanacak Altınordu karşılaşmasında yer alamayacak. Teknik direktör Yücel İldiz’in oyuncularını gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

ALTYAPIDA İKİ ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Başkan Ali Çetin, Başkan Yardımcıları Yasin Özpek, Engin Şahin ve Uğur Çoşkun ile birlikte altyapı antrenörleri ile bir toplantı düzenledi.

Toplantıda Denizlispor’un Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten Kenan Atik’in görevinin değiştirilerek Altyapı Futbol Direktörlüğü’ne getirilmesine karar verilirken, U16 takımında antrenörlük görevini yürüten İbrahim Gonca ise Altyapı Koordinatörlüğü’ne getirildi.

Altyapıdaki sorunların konuşularak, çözüm yollarının arandığı toplantıda akademi takımlarının başarısı için neler yapılması gerektiği tartışıldı.

İbrahim Gonca ve Kenan Atik’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Ali Çetin, “Yeni bir yapılanma ile altyapıdaki bu sorunları çözüme kavuşturarak, altyapımızın daha verimli çalışması için elimizden geleni yapacağız. Altyapılardan yetişen oyuncularımız ile geleceğimizi garantiye almak istiyoruz” diye konuştu.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK 3 PUAN İSTEDİ

Denizlispor’un Hatay yolculuğu öncesi Başkan Ali Çetin’in doğum günü kutlandı. Yöneticilerin, teknik heyetin, futbolcuların ve personelin katıldığı kutlamada 48 yaşına giren Başkan Ali Çetin, yeni yaşında şampiyonluk dileğinde bulundu.

Futbolculara ve teknik heyete bu güzel kutlama için teşekkür eden Başkan Ali Çetin, “Doğum günü hediyesi olarak sizlerden tek isteğim 3 puan. Bunu başarabilecek güce sahip olduğunuzu biliyorum. Hedefimize bir adım daha yaklaşacağımız bu maçtan galibiyet ile döneceğinize inanıyorum” dedi.

HOROZ’UN RAKİBİ YÜKSELİŞTE

Spor Toto 1.Lig’in 20.haftasında Denizlispor’un rakibi olacak olan Hatayspor, 19.hafta maçında Pazartesi akşamı Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bir önceki haftaya lider olan Gençlerbirliği’ni de mağlup ederek eli boş gönderen Hatayspor, ligde oynadığı son 7 maçta mağlup olmazken, son 5 maçını da galip gelmeyi başararak ilk 3’e girmeyi başardı. Şu ana kadar 10 iç saha maçı oynayan Hatayspor evinde sadece iki kez kaybetti. 3 kez berabere kalan Hatay temsilcisi 5 kez de kazanmayı başardı.

HATAY DEPLASMANINDA ZEMİN DEZAVANTAJI

Ligin ikinci devresi ilk maçında Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup etmeyi başaran Hatayspor’un iç saha maçlarını oynadığı Hatay Atatük Stadı’nın zemini tartışma konusu olmuştu. Stadın futbol oynamaya elverişli bir stat olmadığı eleştirilerine Hatayspor her iki takımında eşit şartlarda mücadele ettiğini savunarak, maçlarını Antakya Atatürk Stadı’nda oynamaya devam edeceklerini duyurmuştu. Ayağa paslarda atağa çıkan Denizlispor’un Hatay deplasmanında en büyük rakibinin de zemin olacağı düşünülüyor.

DENİZLİSPOR HATAY’A BU KADRO İLE GİTTİ

Denizlispor’un Hatayspor karşılaşması için geniş kadrosunda, Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı Tahacan Velioğlu, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz, Lanre Kehinde, Seddar Karaman bulunuyor.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor: Stachowiak, Alperen Babacan, Furkan Şeker, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Deniz Vural, Ziya Alkurt, İsmail Aissati, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz, Burak Çalık

Hatayspor: Akın Alkan, Mesut Çaytemel, Sadi Karaduman, Yusuf Abdioğlu, Murat Paluli, Kubilay Sönmez, Hamza Gür, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz, Sadio Diallo, Caner Hüseyin Bağ.

Haber: Oral Can Tatar, Serkan Özkurt

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.