enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Lokantacılar Odası Yeni Başkanını Seçti

Lokantacılar Odası Yeni Başkanını Seçti
26.01.2018
A+
A-

Denizli Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Üç adayla gidilen seçimde kazanan 235 oyla Osman Üçgül oldu.

Denizli Lokantacıla Odası Olağan Genel Kurulu bugün Denizli Esnaf ve Zanaatkarlar odasında gerçekleştirildi. Denizli Lokantacılar Odası Başkanlığı için dönem başkanı Yaşar Kamil Güleç, Cesim Koçyiğit ve Osman Üçgül yarıştı.

Bugün sabah saatlerinde başlayan seçim heyecanında oy verme işlemi saat 17:00’da sona erdi. Katılımın yüksek olduğu seçimde geçerli 453 oydan 235’ni alan Osman Üçgül Denizli Lokantacılar Odası’nın yeni başkanı seçildi.

Tüm Destekçilerine Sarıldı

Resmi sonuçların açıklanmasının ardından Denizli Lokantacılar Odası’nın yeni başkanı seçilen Osman Üçgül destekçileri ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Tek tek tebrikleri kabul eden Başkan Üçgül seçim sonrasında bir konuşma gerçekleştirdi.

”Gecemizi Gündüzümüze Kattık

Üçgül;” Bir buçuk yıldır gece gündüz bu yola inanarak,bana inanarak bu dava için beni yanlız bırakmayan, tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.Burada kazandığımız başarı benim tek başıma yaptığım bir şey değil. 20 kişilik bir ekiple yola çıktık. Gerçekten gece demedik, gündüz demedik ve inanılmaz derecede çalıştık. En ücra köşedeki meslektaşlarımızın dertlerini dinlemeye çalıştık. Biz bu işe gözül verdik, bizim için heves değildi. Biz bu işe başımızı koyduk, Allah izin verirse sizlerin takdir ettiği görevde mahçup olmayacağız, yüzünüzü kara çıkartmayacağız. Yine aynı heyecanla gecemizi gündüzümüze katıp, meslektaşlarımızın dertlerine deva olmaya gayret göstereceğiz. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.