enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5999
EURO
34,7203
ALTIN
2.497,86
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

MAKSİAD Başkanı Sarı Havalimanı Krizi’ne Kayıtsız Kalmadı

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Çardak Havalimanı’nda yaşanan taksiciler ile havayolu toplu taşıma şirketi arasında yaşanan anlaşmazlıkla ilgili açıklamada bulundu.

MAKSİAD Başkanı Sarı Havalimanı Krizi’ne Kayıtsız Kalmadı
A+
A-

Çardak Havalimanı ulaşımıyla ilgili, taksi kooperatifi ile havalimanı toplu taşıma firması arasındaki anlaşmazlık sonucu bir süredir yaşanan sorunun, ihracat kenti Denizli’ye yakışmadığını vurgulayan Makine Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı “Havalimanına gelen yolcular, ellerinde bavullarla çile çekmektedirler. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekmektedir” dedi.

İHRACAT VE TURİZM KENTİ DENİZLİ’MİZE YAKIŞMIYOR

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Çardak Havalimanı’nda yaşanan taksici-taşıma şirketi anlaşmazlığı ile ilgili, ‘Eylül ayından bu yana yaşanan sorun yüzünden, hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen müşterilerin mağduriyeti nedeniyle, derneklerine üye makine firması yetkililerinden yoğun şikayet aldıklarını belirten MAKSİAD Başkanı Sarı “ Bu sorun 5 aya yakın bir zamandır çözülmüyor. Konunun yargıya intikal ettiğini öğrendik. Elbette ki kararı yargı verecek; ama ne zaman sonuca ulaşacağını bilmiyoruz. Bir ihracat ve turizm kenti olan Denizli’mize bu manzara yakışmıyor. Milyon dolarlık satışlar yaptığımız ve dünya piyasasında büyük rekabetler sonucu ulaştığımız müşterilerimizin, Denizli’ye iner inmez böyle bir manzara ile karşılaşması bizleri çok üzüyor” dedi.

‘SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM’

Mahkeme kararına kadar geçici bir çözüm bulunması gerektiğini söyleyen MAKSİAD Başkanı Sarı, ‘Sorun yaşayan taksi kooperatifi, ulaşım firması ve DHMİ yetkililerini, yargı kararı netleşene kadar bir araya gelerek geçici de olsa acil bir çözüm üretmeleri gerektiğini de önemle vurgulayan MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı “Sorunun muhataplarını sağduyuya davet ediyorum. Denizli’nin, bu anlaşmazlık yüzünden tüm dünyaya ve Türkiye’ye böyle bir olumsuz imajla yansımasından onların da rahatsız olduğuna inanıyorum. İnşallah en kısa zaman da, Çardak Havalimanı’ndaki bu sıkıntıya pratik bir çözüm üretebilirler” şeklinde konuştu.

ÇARDAK HAVALİMANINDAKİ KRİZİN SEBEBİ NEYDİ? TIKLA ÖĞREN!

Çardak Havalimanı’nda Taksiciler Mağdur

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.