enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Mehmet Uğur Tatar Kendini Anlattı

Mehmet Uğur Tatar Kendini Anlattı
05.09.2017
A+
A-

2014 yerel seçimlerinde Büyüşehir Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan ve Denizli’ye deniz getireceğim diyerek dikkatleri çeken Mehmet Uğur Tatar projeleri ile 2019 seçimlerinde Büyüşehir Belediye Başkanlığına bağımsız adaylığını açıklamıştı. Farklı projeleri ile dikkat çeken Mehmet Uğur Tatar denizlidedahaber.com’a kendini anlattı.

Mehmet Uğur Tatar

2019 yerel seçimlerine bağımsız olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Uğur Tatar Denizlidedahaber.com’a kendi ve yaptığı iş hakkında röportaj verdi. Tatar Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı açıklayarak ve oldukça büyük projelere sunarak Denizli gündeminde yer etmişti.

Mehmet Uğur Tatar Kimdir?

Mehmet Uğur Tatar Denizlidedahaber.com’a verdiği röportajda kendini anlattı. Tatar;” 1959 Denizli’nin Kale ilçesinde doğdum. İlk Öğretim eğitimi Denizli Katip Çelebi Okulu’nda okudum. Eğitim hayatımı Denizli Lisesi’nde tamamladım.”dedi.

”Üniversite Okuyamadım”

Eğitim hayatına devam edemediğini belirten Tatar;” Üniversite okuma isteğim çok fazla olsada, babamın rahatsızlığı nedeni ile okuyamadım. Baba mesleği olan kamyonculuğa başladım. Kamyonculuk yaparken aklımda hep ticaret vardı. 1992 yılında Tataroğlu Kağıtçılık’ı mütavi bir şekilde Acıpayam asfaltında açtık.”dedi.

”Ben bu mesleğe itibar kazandıracağım”

Kağıtçılığa başladığında yaşadığı sorunlara değinen Tatar;” Bu işe başladığımda hurdacılığın halk arasında değer verilmedğini gördüm. O zaman karar verdim, ben bu mesleğe itibar kazandıracağım. Gününde zamanında verilen sözü yerine getirmek anlayışı ile özveri ile çalıştık. Bu çalışmanın sonunda 2003 yılında şuanda bulunduğumuz modern tesisi kurduk.”dedi.

”Denizli’nin İlk ve Tek lisanlı işletmesi”

Denizli’de Tataroğlu Kağıtçılığın ilk ve tek lisanslı işletme olduğuna değinen Tatar;”İşletmemizin özelleği 2004 yılında çıkan yönetmeliği öngörerek bir sene önceden açılmasıdır. Bu tesis yönetmelik çıkmadan yönetmelik kriterleri üzerinde yapıldı. Bu da sanırım vizyonerliğimizin göstergesidir”dedi.

Denizli’de Geri Dönüşümü değerlendirdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur Tatar Denizli’de faaliyet gösteren Tataroğlu Kağıtçılık üzerinden geri dönüşümü değerlendirdi. Tatar;” Geri dönüşüm olmazsa olmazımız. Dünya’daki doğal kaynakların azaldığını düşündüğümüzde geri dönüşümü önemi çok artıyor. Türkiye’nin AB’ye girme konusunda hem de atık değerlendirmede bizim AB’ye uyum sağlamamız söz konusu oldu.”dedi.

”Henüz yeterli değil”

Geri dönüşümün yeterli olmadığını vurgulayan Tatar;” Halk bu konuda belli bir bilince ulaştı, ancak yeterli değil. İnşallah daha iyi olmasını diliyoruz. Atıkların ancak yüzde 20’si kullanabiliyor. Denizli’de yılda 3500 ton civarında kağıt karton atığı çıkıyor. Atıklar arasında en fazla payı kağıt karton almakta.”dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur Tatar’ın projelerini anlattığı haber çok yayında Denizlidedahaber.com’da.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.