enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3880
EURO
34,4868
ALTIN
2.488,35
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

“Merkezefendi 5 Yılda Marka Oldu”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Göveçlik Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluştu. Merkezefendi’nin 5 yıl süreçteki yükselişini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her gün üzerine koyarak yolumuzda ilerledik. Doğru planlama, doğru strateji, doğru adımlar ile basamak basamak yol kat ettik. Yollarımızla, parklarımızla, doğal güzelliklerimizle, vizyon projelerimizle ilçemizin çehresini değiştirdik. Merkezefendi 5 yılda parmakla gösterilen marka bir ilçe oldu” dedi.

“Merkezefendi 5 Yılda Marka Oldu”
A+
A-

Göveçlik Mahallesi’ndeki buluşmaya Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli eski İl Başkanı Feridun Ünal ve mahalleliler katıldı. Yoğun katılımın ve ilginin olduğu buluşmada Başkan Subaşıoğlu, “Öncelikle bu akşam bizleri burada yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve destek ile çalışmalarımızı büyük bir özveriyle gerçekleştiriyoruz. Merkezefendimize ne yaptıysak hep beraber yaptık, ne kazandırdıysak hep birlikte kazandırdık. Bu birliğimiz, bu beraberliğimiz her zaman sürecek. El ele, kol kola davamızda, yolumuzda yürüyeceğiz. Gözlerinizdeki ışıltı bizlerin yolunu aydınlatıyor” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİ EĞİTİMDE İNANILMAZ BİR BAŞARI YAKALADI”

Eğitime verilen desteklere ve hizmetlere değinen Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemiz eğitimde bir marka. 2014’den 2019’a her geçen gün artan bir ivme ile, yükselen trend ile Merkezefendi ilçemiz eğitimde inanılmaz bir başarı yakaladı. Şuana kadar yapılan TEOG ve YGS aynı zamanda üniversite sınavlarında hem akademik başarıda hem de sportif başarıda sadece Denizli’deki 19 ilçe arasında birinci değil, aynı zamanda tüm Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe arasında hep ilk üçte ya da ilk beşte yer alıyor. Yakın zamanda bir istatistik yayınlandı. Lise geçiş sınavlarında Trabzon birinci oldu. Denizli ikinci oldu. Denizli’yi ikinci yapan Merkezefendi’nin açık ara birinciliğidir. Bizler de bu başarıyı bugüne kadar sürdürülebilir ve kalıcı hale getirebilmek için en çok yatırımı eğitime yaptık. En çok parayı, kaynağı, bütçeyi eğitime ayırdık” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu eğitimin önemini vurgulayarak, “Şu ana kadar iki anaokulu yaptık. 1 lise yaptık. 19 okulumuza zenginleştirilmiş kütüphane kazandırdık. 36 okulumuza halı saha yaptık. Kimi okullarımıza yemekhaneler, kimi okullarımıza konferans solanları yaptık. 34 bin ortaokul ve lise öğrencimizin % 9’una tekabül eden 3 bin öğrencimize her yıl öğrenim yardımı yaptık. Türkiye’de öğrenci nüfusuna ve genel nüfusuna oranla bu bir rekordur. Eğitimle ilgili şu ana kadar Merkezefendimiz sınırları içerisinde dile kolay 20 bin gencimizi “Haydi Gençler İstanbul’a” diyerek İstanbul’la buluşturduk. 26 bin 5. sınıf öğrencimize “Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz” diyerek bisiklet hediye ettik. 8. sınıf öğrencilerimizin tamamına “Karneni Getir, Topunu Götür” diyerek binlerce basketbol topu hediye ettik. Ve birçok eğitim projesine imza attık. Şimdi bunlar çıraklık döneminin projeleriydi. İnşallah ustalık döneminin projeleri farklı olacak. Artık bu dönem ihtiyaç olmadıkça anaokulu yapmayacağız. Ortaokul yapmayacağız. Lise yapmayacağız.  Peki, ne yapacağız? Allah’ın izniyle Merkezefendi’de bunun üstünde bir şey yapacağız. Ustalık dönemimiz çok farklı olacak” dedi.

“GÖREVE GELDİĞİMİZ İLK GÜNDEN İTİBAREN HER GÜN ÜZERİNE KOYARAK İLERLEDİK”

2014-2019 döneminde yapılan hizmetlerle ve projelerle ilçenin çehresinin değiştiğini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her gün üzerine koyarak yolumuzda ilerledik. Doğru planlama, doğru strateji, doğru adımlar ile basamak basamak yol kat ettik. Zamanla daha da güzelleşen Merkezefendimizde sosyal projelerden yapısal projelere kadar birçok alanda hizmet verdik. 2018 yılına geldiğimizde birbirinden değerli ve önemli vizyon projelere imza attık. Türkiye’nin takdirini kazanan, organizasyonlarda ödüller kazanan projelerimizi Merkezefendimizde inşa ettik. Yollarımızla, parklarımızla, doğal güzelliklerimizle, vizyon projelerimizle ilçemizin çehresini değiştirdik. Merkezefendi 5 yılda parmakla gösterilen marka bir ilçe oldu. 2019-2024 döneminde de bu iştahla, bu aşkla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“GÖVEÇLİK MAHALLEMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Göveçlik Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarının giderildiğini ve yeni dönemde farklı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “İlk kapalı pazaryerimizi Göveçlik Mahallemize yaptık. 5 yıl önce kapalı pazaryerimiz yoktu. Buradaki parkımız yoktu. Merkezefendi Belediyesi olarak 2 adet okulumuza halı saha kazandırdık. Göveçlik’te yollarımız hep parke taşıydı. Biz ne yaptık? Bir hafta içerisinde asfaltla kapladık. Yine üst bölgemizdeki Ayşe Mürüvvet Başer Okulu’na giden yolu açtık. Yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırımla o yolu açtık. Evet, bizler Merkezefendi Belediyesi olarak bu dönem, Göveçlik Mahallemizde kangren haline gelmiş, defalarca mahkemelerde iptal edilmiş olan 18. maddeyi de nihayetlendirdik. Şimdi iş neye kaldı? Yola kaldı. Peki, yol nereden geliyor? Çakmak’ın Karahasanlı’nın arkasında bu dönem gördünüz. OFF-ROAD’a kadar bütün yolları açtık. Bütün yollarımızı açtık. Türkiye’nin en büyük OFF-ROAD Pistini nereye yaptık? Yine Göveçlik-Saruhan bölgesine yaptık. Şimdi Allah’ın izniyle o Çakmak’tan gelen Saruhan’dan gelen yolu Yeşilyayla- Göveçlik yoluna asfalt olarak bağlayacağız. Önümüzdeki dönemde de Göveçlik Mahallemize hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

BAŞER, “YENİ DÖNEMDE BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE BÜTÜN İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Gece ve gündüz demeden, herhangi bir saat gözetmeksizin Merkezefendimizi, Denizli’deki 19 ilçe arasında 1. sıraya yerleştiren, adeta Denizli’nin incisi haline getiren Muhammet Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’yla birlikte pazara kadar değil mezara kadar olacak bir birlikteliğin temellerini oluşturduk ve o sağlam temellerle birlikte el ele yürüyüşümüze devam edeceğiz. Göveçlik’imize bu kadar yatırımlar yapıldı. 1200 Evler Mahallesi’nden gelen yolların eskisini ve yenisini görüyorsunuz.  Göveçlik’e okullar kazandırıldı. Çocuklar için park yerleri, halı sahalar yapıldı. Kapalı pazaryeri yapıldı. Tabi burada Göveçlik ’in bütün işleri bitti mi? Tabi ki de hayır. İnşallah yeni dönemde başkanımızla birlikte, sizlerin desteğiyle birlikte bütün işlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI BİR GÖNÜL İTTİFAKIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ziya Gökalp ise, “Cumhur İttifakı, devletin bekasını isteyenlerin ittifakıdır. Cumhur İttifakı bir gönül ittifakıdır. Merkezefendi’de Cumhur İttifakımızın adayı mevcut Başkan Sayın Muhammet Subaşıoğlu’dur. Elimizden geleni yapacağız. Var gücümüzle ittifakımız için çalışacağız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.