enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi Belediyesi’nden Mehmetçik’e Özel Çanta

Merkezefendi Belediyesi’nden Mehmetçik’e Özel Çanta
09.04.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan gençlere ‘Asker Çantası’ hediye ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Artık gençlerimiz askere giderken yanıma ne alacağım diye düşünmeyecek, çünkü hepsi bu çantanın içerisinde olacak. Mehmetçiklerimiz vatan için gitsin, sağ salim dönsün” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, vatani görevini yerine getirecek olan Mehmetçikler için önemli bir projenin altına imza attı. ‘Vatan İçin Gidin, Sağ Salim Dönün’ projesiyle, vatani görevini yapmak üzere sülüsünü alan ve askere gidecek olan gençlere asker çantası hediye ediliyor. Merkezefendi’de ikamet eden ve askere gidecek olan Mehmetçiklere Mayıs, Ağustos ve Kasım celplerinde Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenecek olan asker kınası ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından asker çantaları takdim edilecek. 22 parça eşyanın olacağı çanta ile artık gençler askere giderken ‘Yanıma ne alacağım?’ diye düşünmeyecek, çünkü hepsi bu çantanın içerisinde olacak.

KAYITLAR BAŞLADI 15 NİSAN SON!

‘Vatan İçin Gidin, Sağ Salim Dönün’ projesi için kayıtlar başladı. Mayıs celbinin son başvurusu 15 Nisan’da sona erecek. Diğer celplerde askere gidecek olan Mehmetçiklerimiz resmi internet sitesi http://www.merkezefendi.bel.tr/askercanta/ linkinden kayıtlarını sürdürebilecekler.

“HERŞEY BU ÇANTANIN İÇERİSİNDE OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi’de sülüsü alanlara asker çantasını hediye ediyoruz. Sloganımız da şu; ‘Vatan için gidin, sağ salim dönün.’ Merkezefendi sınırları içerisinde askerlik çağına gelmiş gençlerimizin vatani görevini yapmak üzere büyük bir heyecan yaşadıklarını biliyoruz. Bu heyecan içerisinde yanıma ne alacağım diye hiç endişe etmeyin, her şey bu çantanın içerisinde diyoruz. Merkezefendimize bu projemiz hayırlı olsun. Hayırlı tezkereler” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.