enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi İlçe İstişare Kurulu Toplandı

Merkezefendi İlçe İstişare Kurulu Toplandı
11.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Yenimahalle Kurs Hizmet Binası’nın açılışı, İlçe İstişare Kurulu toplantısıyla gerçekleştirildi.

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Yenimahalle Kurs Hizmet Binası açıldı. İlçe İstişare Kurulu toplantısı da bu hizmet binasında gerçekleştirildi. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü başkanlığında yapılan toplantıya Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Neşet Koca, ilçe birim müdürleri ve Merkezefendi ilçesi mahalle muhtarları katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı konuşmada Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Yenimahalle Kurs Hizmet Binası’nın hayırlı olmasını diledi. Başkan Subaşıoğlu, “Bu bölge Merkezefendimiz için yeni bir merkez bölge… Yaklaşık 7-8 ay sonra yeni büyükşehir olan iller arasında merkez ilçe içerisinde ilk Hükümet Konağı’nın açılışını yapacağız. Yeni Hükümet Konağı’nın Bayramyeri ve Çınar’daki yoğunluğu azaltacağına inanıyorum. Başta Kaymakamlığımız olmak üzere bütün Kaymakamlık birimlerimiz buraya taşınacak. Yine bu bölgede 8 ay içerisinde hizmete almayı planladığımız FETÖ’den bize geçen bir binayı da Engelliler Yaşam Merkezi olarak Gümüşçay ile Gültepe Mahallelerimiz arasında kalan bölgeye kazandırmış olacağız. Üstyapı ile ilgili Gümüşçay, Gültepe ve Alparslan Mahallemize yaklaşık 4 Milyon TL’lik üstyapı yatırımımız başladı. En geç 3 ay içerisinde de çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Ardından da Akçeşme ve Şemikler Mahallemizde üstyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Halk Eğitim Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“MERKEZEFENDİ’YE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, “Bugün halk eğitim merkezimizin burada kurs faaliyetlerini başlatıyoruz. Bu münasebetle sizlerle de bir araya gelerek istişare yapalım. İnşallah bu bina hayırlı olur. Bizler Merkezefendi ’ye hizmet etmekten dolayı mutluyuz, gururluyuz. Belediyemiz, muhtarlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşları olarak çok güzel uyum içinde hizmet veriyoruz. Tabi ki hizmette herkesin başarısı var. Bu başarıda alt kademedeki görevliden en üst kademedeki görevliye kadar hep birlikte emek var. O yüzden hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından istişareler yapıldı. Sonrasında da hizmete alınan binada kurs sınıfları ziyaret edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.