enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendi’de Kurban Kesim Yerleri Hazır

Merkezefendi’de Kurban Kesim Yerleri Hazır
22.08.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Merkezefendililerin sağlıklı bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde belirlenen alanlarda, vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kesim yerleri oluşturuldu.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kurban kesim yerlerinin belirlenmesi ve düzenlemesi tamamlandı. Buna göre ilçe sınırları içinde bulunan Barbaros, Sevindik, Karaman, Servergazi, Bahçelievler, Yenimahalle, Yenişehir(Şengün Camii Yanı) pazar yerleri, kurban kesim yerleri olarak düzenlendi. Kesim alanları Merkezefendililerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde oluşturuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, oluşturulan bu alanlarda incelemelerde bulundu.

”Son derece sağlıklı bir ortamda”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurban kesim yerlerinde hiçbir eksiğin bulunmadığını, hazırlıkların vatandaşların ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yapıldığını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’na ekip arkadaşlarımızla beraber hazırız. Merkezefendi sınırlarımız içerisinde ağırlıklı kapalı pazar yerlerinde olmak üzere 7 ayrı noktada kurban kesim yerlerini düzenlemiş bulunuyoruz. Bütün kurban kesim yerlerimizde hem fiziki hem teknik hem de hijyenik anlamda bütün imkanlar seferber edilmiş durumda. Her kurban kesim yerinde görevli arkadaşlarımız olacak. Burada yapılan kurban kesimleri dolayısıyla da çevreye duyarlı olma konusunda arkadaşlarımız tüm tedbirleri aldı. Burada son derece hijyenik bir ortamda, son derece sağlıklı bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Kurban Bayramımız da mübarek olsun. Rabbim keseceğimiz kurbanları kabul etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.