enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Merkezefendilililer Ramazan’da İftar Sofralarında Buluşuyor

Merkezefendilililer Ramazan’da İftar Sofralarında Buluşuyor
18.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ilçede Merkezefendilileri iftar sofralarında buluşturuyor. Sümer Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen ilk iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Rabbim bizleri birlik ve beraberlik içinde nice güzel Ramazan günlerine ulaştırsın” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede gönül sofraları kuruyor, Merkezefendililer iftar yemeklerinde bir araya geliyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlar oruç açıyor. Bu çerçevede, iftar sofrası Sümer Kapalı Pazaryeri’nde kuruldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Başkan Subaşıoğlu vatandaşlar ile tek tek selamlaştı, hayırlı Ramazanlar diledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Birlik beraberliğimiz için hakikaten çok güzel bir organizasyon oldu bu akşam. Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah” dedi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DAHA NİCE RAMAZAN GÜNLERİNE”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Rabbim bizleri birlik ve beraberlik içinde nice güzel Ramazan günlerine ulaştırsın. Merkezefendi Belediyesi olarak bu sene ilk defa Sümer Mahallemizde bu büyük iftar programımızı başlattık. Hem bugün bu pazaryerimizin açılışını yapıyoruz. Bu güzel Ramazan gününde, Ramazanın bereketiyle ben sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir ilgi gösterdiniz. Bu yemekte bizlerle birlikte oldunuz. Allah’tan niyaz ediyorum ki; öncelikle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne inşallah bizleri ulaştırsın. Sonra da Ramazan Bayramı’na hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlikle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla bizleri ulaştırsın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.