enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Muğla-Denizli Sınırında PKK Operasyonu

Muğla-Denizli Sınırında PKK Operasyonu
05.10.2017
A+
A-

Yıllardan bu yana Ege ve Akdeniz’de varlık göstermek için çabalayan hain terör örgütü PKK, bu planını yeniden devreye soktu.

Örgüt, iç karışıklık çıkarmak adına bölgede faaliyet göstermek istiyor. Bu kapsamda Denizli, Muğla ve Antalya sınırları arasındaki dağlık ve boş arazileri seçen terör örgütü üyelerini bulmak adına bu bölgelerde komando birlikleri tarafından tarama çalışmaları başlatıldı. Muğla’nın Seydikemer ilçesinde polis ile jandarmanın ortak operasyonunda dün 7 PKK’lı terörist yakalandı.

Daha önce de Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer ve Kızılcabölük Mahallelerinin dağlık alanlarında faaliyet gösterdikleri bilinen teröristler için Denizli ve Muğla’da konuşlu komando birlikleri ortak çalışma başlattı.

Edinilen son bilgilere göre bölgede geniş çaplı bir tarama çalışmasının devam ettiği yönünde. Polis ve jandarmanın çevre güvenliğini sağladığı tarama bölgelerinde vatandaşlara da operasyon uyarısında bulunulduğu ve şüphelendikleri kişilere karşı güvenlik güçlerine haber verilmesi uyarılarının yapıldığı öğrenildi.

Bu arada güvenlik güçleri, Muğla ve Denizli arasında kalan kırsal alanlar dahil olmak üzere bölgeyi kontrol altına almış durumda. Terör örgütü miltanlarının Acıpayam, Çameli ve Beyağaç bölgelerine doğru kaçabilecekleri ihtimaline karşın tedbirlerini arttırdığı bilgisine ulaşıldı. Polis tarafından özellikle Beyağaç ilçesinde yaşayanların kırsal alanlarda dolaşmamaları istendiği ifade ediliyor. Yine başka bir iddiaya göre bu sabah saatlerinde yine Muğla- Denizli Karayolunda çatışma çıktığı ifade ediliyor. Çıkan çatışmada 5 terörist öldürüldü. Bölgede güvenlik güçlerinin operasyonları devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.