enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

Narkotik Görevlilerinden 20 Günde, 14 Operasyon

Narkotik Görevlilerinden 20 Günde, 14 Operasyon
19.06.2018
A+
A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Denizli genelindeki tedbirlerini Ramazan Ayı ve Bayram sürecinde daha da sıkılaştırdı. Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik ekipleri yapmış oldukları kontrol ve uygulamalar ile vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde güvenliği sağladı.

Motorize narkotim unsurları ve sivil ekipleri ile gece gündüz bölgede bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vatandaşlarımızın geç saatlere kadar sokakta olmasını fırsat bilerek kalabalık içinde kamufile olmaya çalışan sokak satıcılarına göz açtırmadı.İl merkezinde uygulanan sıkı tedbirlerin yanı sıra ilimize geliş istikametindeki karayollarıda denetim altına alındı. Yaz tatilinin başlaması ile artan karayolu trafiğinde kendilerine aile görüntüsü vererek özellikle Antalya ilinden ilimize uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan kadın ve erkek şüpheliler narkotik ekiplerince oluşturulan uygulama noktalarında kıskıvrak yakalandı. Kadın şüphelilerin paketli uyuşturucu maddeleri iç çamaşırlarına gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışmaları dikkat çekti.

20 günde 14 operasyon

Yürüttüğü başarılı çalışmalar ile ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen adresleri de es geçmeyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri son 20 gün içerisinde il merkezinde 14 ayrı adrese operasyon düzenledi. Zehir tacirlerinin uyuşturucu maddeleri depolayarak satışa hazır hale getirdiği adresler titizlikle arandı. Narkotik madde arama köpeklerininde hazır edildiği aramalar esnasında bulunan uyuşturucu maddelere, madde tartım ve kullanımı için hazırlanan özel düzeneklere ve uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan haksız kazançlara el konuldu.

İşte Yakalanan Uyuşturucu Maddeler

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 114 fişek halinde 203 gram esrar maddesi, 151 gram metamfetamin maddesi, 110 gram eroin maddesi, 52 adet ecstasy hap, 36 adet sentetik ecza, 5 gram sentetik kannobinoid maddesi  yakalandı.

Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen üç (3)’ü yabancı uyruklu otuz altı (36) şüphelinin otuz (30)’u tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı kırk sekiz (48) şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.