enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Necip Filiz Yeniden Başkan Olmasının Ardından Bir Mesaj Yayımladı

Necip Filiz Yeniden Başkan Olmasının Ardından Bir Mesaj Yayımladı
08.04.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın teşrifleri ile geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen AK Parti Denizli İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde yeniden AK Parti Denizli İl Başkanı olan Necip Filiz, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Filiz mesajında , “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız , bakan yardımcılarımız ve Genel Merkezimizden misafirlerimizin katılımıyla AK Parti Denizli İl Teşkilatımızın 6. olağan kongresini Denizlimize yakışır bir şekilde tamamladık. Teşkilatlara her zaman büyük önem ve destek veren genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekilere Denizlimize gelip kongremizi onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Kongremiz 16:00’da başlamasına rağmen günün ilk saatlerinden itibaren kongre ve miting alanına adeta akın eden, alanı ve salonu dolduran tüm Denizli’li hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm ilçelerden merkeze gelerek kongremizin coşkulu bir şekilde geçmesini sağlayan tüm ilçe teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Yine kongremizde davetimize icabet eden tüm siyasi parti temsilcilerine ve demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan sivil toplum kuruluşlarına da çok teşekkür ediyorum.

”Partimizin yüzünü, önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmayacağız”

Yaptığımız bu kongrede ‘Biz birlikte Denizli’yiz’ tablosunu en iyi şekilde sergileyerek tüm Türkiye’ye Denizli’nin bir hoşgörü şehri olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Türkiye olarak 2019 yılında zorlu iki farklı seçimi geçireceğiz. Ancak AK Parti Denizli İl Teşkilatı yeni, genç, dinamik ve güçlü yönetimi ile bu iki seçiminde üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Denizlimiz her iki seçimde de iyi sonuçlar almak için tüm teşkilatlarımız ile birlikte mahalle temsilcilerimize kadar hepimiz en iyi şekilde çalışacağız. Önce ki dönemde birlikte görev yaptığımız ve bugün kan değişimimize destek veren ve bizleri kongre salonunda yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugün listemizde görev almayan bu kardeşlerimiz bu dava uğruna yine bizimle aynı yolda aynı kararlılıkla yürüyeceklerdir. Kongremiz sürecinde bize desteklerini esirgemeyen başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan ve Büyükşehir belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere önceki dönem milletvekillerimize, il başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları kısacası Tüm teşkilatımızla Denizli’mizi 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlayarak, seçimlerden en iyi sonucu almak için çalışacağız. Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki AK Partide görevler halka ve hakka hizmet için verilir. Millete hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşimiz bu bilinçle hareket eder. İşte bizler de kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimi başarı ile taçlandırmış olan partimizin yüzünü, önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmayacağız. ilk gün ki aşkla yollara revan olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirmiş olduğumuz İl kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma, katılımları ile bizleri mutlu eden kıymetli Denizlili hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kongre günü görev yapan başta emniyet ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm görevlilere, sesimize ses olan değerli basın mensuplarımıza, kongremizin düzen ve intizam içerisinde geçmesini sağlayan görevli arkadaşlarımıza, teşkilatımızın kadın ve gençlik kollarına, Stk temsilcilerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.