enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5518
EURO
34,8868
ALTIN
2.430,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

NİKADOS, Bozdağ Zirvesi’ne Türk Bayrağı Dikti

Nikfer Kayak, Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü(NİKADOS) üyesi aynı zamanda Türkiye Kayak Şampiyonası Denizli’yi temsil eden kayak sporcuları, Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü ve merhum Vali Recep Yazıcıoğlu anısına, Bozdağ’ın zirvesine tırmanarak Türk Bayrağı dikti.

NİKADOS, Bozdağ Zirvesi’ne Türk Bayrağı Dikti
29.10.2018
A+
A-

NİKADOS hem Cumhuriyet hem de Vali Yazıcıoğlu için Bozdağ Zirvesi’ne tırmandı

NİKADOS’un Türkiye Kayak Şampiyonası Denizli’yi temsil eden kayak sporcuları, Cumhuriyetin kuruluşunun yıl dönümüne ve merhum Vali Recep Yazıcıoğlu anısına Bozdağ’ın zirvesine tırmandı. Kulübün genç kayak sporcuları, antrenörleri Fikret Erdoğan ve Kulüp Başkanı Hakan Keysan eşliğinde zirve tırmanışını gerçekleştirerek, Bozdağ’ın zirvesine Türk Bayrağı dikti.

Merhum Vali Yazıcıoğlu’nu unutmadılar

NİKADOS, Denizli Kayak Merkezi’nin bugünkü halini almasına vesile olan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nu da unutmadı. Kulüp Cumhuriyet Zirve tırmanışını Cumhuriyete ve Vali Yazıcıoğlu’na atfetti. NİKADOS Başkanı Hakan Keysan zirve tırmanışla ilgili, “İlimizdeki kayak merkezinin bu seviyeye gelmesinin en önemli ve etkili kişisi olan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu adını anmak ve Cumhuriyet değerlerimizi ve bilincini kavrayan sporcular yetiştirmek amacıyla bu etkinliği yaptık. Zirve tırmanışımız NİKADOS sporcuları ve antrenörü Turhan Fikret Erdoğan eşliğinde gerçekleştirildi” dedi.

“Sadece sporcu yetiştirmiyoruz”

Denizli Kayak Merkezi’nde çalışmalarını yürüten NİKADOS’un Başkanı Keysan, “Bu yürüyüş ile ilk kara da hoş geldin deme fırsatı bulduk. Yeni kayak sezonu öncesi kondüsyon antrenmanı olarak yaptığımız çalışmalarımızı antrenmanlar ve teorik derslerle de devam edeceğiz. Ancak Zirve Cumhuriyet yürüyüşümüzün ayrı bir değeri oldu bu yıl. Hem Cumhuriyet değerlerini kavrayan sporcu gençler yetiştirmek hem de kayak merkezimize değer katan, destek sunan ve imkan yaratan kesimleri unutmamak için bu yıl Recep Yazıcıoğlu adına tırmanışı gerçekleştirdik. Amacımızı sadece sporcu yetiştirmekle kısıtlamıyoruz. Çocuklarımızı sporculukları yanı sıra, iyi ve yararlı bir insan olarak bilinçle, kültürle ve sanatla yaşayarak öğrenmelerine gayret ediyoruz. Aksi halde bizlere bırakılan ülkemizi ve bu tür değerli tesislerimizi nasıl koruyup sahip çıkabiliriz? Nikados sporcuları, aileleri, değerli üyelerimiz ve destekçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.