enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5208
EURO
34,7438
ALTIN
2.493,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

OSB FUTBOL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

OSB FUTBOL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR
03.07.2018
A+
A-

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmaların katılımı ile bu yıl 16.’sı düzenlenen OSB Futbol Süper Lig ve OSB Futbol Yükselme Grubu müsabakaları bu yıl eş zamanlı olarak 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlıyor.

Yeni sezonun başlaması ile Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gruplar ve müsabaka tarihleri kura çekimi ile belirlendi.

Bölge Müdürü ve OSB Futbol Tertip Komitesi Başkanı Ahmet TAŞ bütün takımlara başarılar dileyerek, “Müsabakaların bu yıl 16’ıncısını yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Her yıl turnuvalara katılan firmalarımızın özverili çabalarını takdir ediyorum. Bölge Müdürlüğü olarak bu turnuvayı organize etmemizin asıl sebebi çalışanların motivasyonunu attırmak, yoğun çalışma temposuna ara vermek ve firmalar arasında kaynaşmayı sağlamaktır. Maçların her yıl olduğu gibi centilmence ve dostça bir mücadele şeklinde geçmesini temenni ediyorum.”  dedi.

Bu yıl OSB Süper Lig’inde 12 takım, Yükselme Grubunda ise 17 takım mücadele edecektir. 

Süper Lig’de bu yıl mücadele edecek olan takımlar;

Afz Gelişim Tekstil, Deniz Tekstil, Gamateks Tekstil, Gökhan Tekstil, Kaynak Dokuma, Uspar Tekstil Uğurular Tekstil, Uğurlu Oto Cam, Tan Tekstil, Sirmersan Mermer, Shamrock Tekstil, Kocaer Tekstil.

Tek devre usulüne göre yapılacak maçların sonunda final four yapılacak ve turnuvanın şampiyonu belli olacaktır. Ligi son sıralarda bitiren takımlar ise Play Out oynayacaklar ve 3 takım bu sene süper lige veda edecektir.

Yükselme Grubu’nda bu yıl mücadele edecek olan takımlar;

A grubunda; Ata Tekstil, Uğurlu Baskı Boya, Teksim Tekstil, Kemal Uğurlu Tekstil, Kımıl Boya, Bereket Enerji, Hisar Tekstil, OSB Müdürlüğü.

B grubunda; Akürün Tekstil, Modateks Tekstil, Görenler Etiket, Meyteks Tekstil, Fatih Profil, Atlas Boya, Gökdelen İskele, Kımıl Tekstil, Başaranlar Mermer.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.