enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Özhan’dan Denizli Şehidi İçin Mesaj

Özhan’dan Denizli Şehidi İçin Mesaj
02.03.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Av.Yurdahan Özhan , Suriye’nin Afrin şehrinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen ‘Zeytin Dalı’ Harekatında 8 askerimizin şehit olması sebebiyle taziye mesajı yayınladı.

Zeytin Dalı Harekatında şehit olan 8 askerden birisi ise aslen Denizlili olup Nazilli’de ikamet eden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek oldu. Özhan yayınladığı mesajda ‘Vatan için can verenlere , Kızıl Elma için mücadele edip şahadet şerbeti içenlere ölü denmez” dedi.

“ULUSLARIN EN ULUSU YÜCE TÜRK MİLLETİ”

Özhan yaptığı açıklamada , “ Ulusların en ulusu yüce Türk Milleti hain terör örgütleri tarafından cezbettirilmeye caydırılmaya çalışılıyor. Bu milletin tarihinde bu kelimelerin yeri hiçbir zaman olmadı bundan sonra da olmayacak. Asırlardır kanla filizlenmiş topraktan pay çıkarmak isteyenlere en güzel cevabı da ” Vatan Sağ Olsun” diyerek veriyoruz. Mehmet’imiz evladımız , canımız kanımız ve şahadet şerbetini içen yüce Türk Ordusunun  neferleri olan Askerlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun , rahat uyusunlar ki bu vatanın öz evlatları onların kanlarını  yerde koymayacaklardır. Toprak bütünlüğümüze göz diken hainler bir gün cezalarını çekeceklerdir. Şehidimizin kederli ailesine ve yüce Türk milletine sabırlar diliyorum” dedi.

“YILMAYACAĞIZ , YIKILMAYACAĞIZ , BAŞARACAĞIZ”                        

Zeytin Dalı Harekatını Kızıl Elma’nın Parçası olarak nitelendiren MHP Merkezefendi İlçe başkanı Av. Yurdahan Özhan , “ Kızıl Elma ülkümüzün toprak bütünlüğünü korumaktan geçmesi , vatandaşlarımızın refahını en yükseklere çıkarması ve şuanda atılan her türlü adımında Kızıl Elma yolundaki emin adımlar olduğunu bilmekte ve bildirmekteyiz. Nihayetinde Zeytin Dalı harekatı da ülkemizin refahı , toprak bütünlüğümüzün korunması adına Kızıl Elma’nın bir parçasıdır. Bu konuda Türk miletine ve Devlet bekasına dil uzatma gayretinde bulunanlara dediğimiz tek şey  , ‘Yılmayacağız ,Yıkılmayacağız , Başaracağız , Başaracağız ,Başaracağız’ “ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.