enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

ÖZKAN’DAN, BASİAD’A ZİYARET

ÖZKAN’DAN, BASİAD’A ZİYARET
07.01.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili Ve MKYK Üyesi Av. Cahit ÖZKAN Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD)’ a ziyarette bulundu.

BU BİNADA TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE UFUK AÇACAK İNSANLAR YETİŞECEK

Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özkan, Basiad’ ın yaptığı çalışma ve projeleri ilgi ile takip ettiğini belirtirken sözlerine şöyle devam etti:“Sizler varsanız bürokrasi var. Girişimci varsa katma değer yükselecek, milli hâsıla büyüyecek, o milli hasıladan refah ve huzur çıkacak, Türkiye sorunlarını onunla çözecek. Genel ve yerel idareciler çalışanla, üretene sahip çıkmadığı müddetçe Türkiye’nin geleceğini de daha aydınlık, daha barış ve sevgi dolu bir topluma taşımamız mümkün değildir. Genç kuşak bizim kuşaktan daha iyi yetişiyor. Çünkü dünyayı tanıyor. Rakiplerini, sektörleri tanıyor.  Daha bilgili, araştırmacı ve daha bilinçliler diye konuşan Özkan:  “Biliyorum ki bu binada; Türkiye’nin geleceğine ufuk açacak, Türk ekonomisine katkı yapacak, Türk halkının sosyal yaşantısını güçlendirecek, birliğimizi beraberliğimizi arttıracak, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktan onur duyduğumuz insanlar yetişecektir” dedi.

BU ÜLKENİN GENÇ GİRİŞİMCİLERE İHTİYACI VAR

Çalışmaları dolayısıyla Basiad yönetimini kutlayan Özkan, “Genç girişimcilere örnek olduğunuz, ülke gelişimine katkıda bulunduğunuzdan dolayı sizleri kutluyorum. Ülkemizin ve Denizli’mizin daha da büyümesi için siz genç girişimcilere önemli görevler düşüyor. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Mevcut yatırımlarla yetinmeyip, yeni yatırımlar yapmanızı bekliyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Cahit Özkan, BASİAD üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.