enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı
29.10.2018
A+
A-

Başkan Gürlesin, “Türk Milleti, birlik ve beraberlik içinde dik duruşu ile 95 yıldır dimdik ayakta durmaktadır. Cumhuriyetimizin 95 yılın gururuyla birlikte, Türk Milleti omuz omuza vererek tüm engelleri aşarak ilelebet varlığını sürdürecektir” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, büyük bir düşüncenin ürünü olan Cumhuriyet’in Türk Milleti’ne yakışan tek yönetim şekli olduğunu ifade ederek, “Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük atılımlardan olan Cumhuriyet, Türk Milleti’nin verdiği onurlu, gururlu kurtuluş mücadelesinin bir zaferidir. Tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet olarak Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milletinin sonsuz varlığı ile ilelebet var olacaktır. Bizler, Türk vatandaşı olarak bugünlere geldiğimiz noktada geçmişi unutmayarak, daha da birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşumuz ile bugüne kadar tüm iç ve dış mihraplara karşı mücadelelerimizi kazandık. Bundan sonra ki süreçlerde ülkemizin karşısına çıkacak, Türk Milleti’ni, Türk Devleti’ni yıldırmaya çalışan tüm engelleri aşacağız. Cumhuriyetin ilanıyla başlayan heyecanımız, coşkumuz halen aynı. Her 29 Ekim’de hürriyet, bağımsızlık coşkumuz daha da artarken, Türk Milleti olarak sevincimiz, kardeşliğimiz daha da güçleniyor. 95 yılın gururu ile bütün vatandaşlarımızın, sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor ve başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlarımızı, tüm şehitlerimizi geride kalan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 95. Yılı tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.