enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Pamukkaleli Çocuklar Hem Eğlendi Hem Yüzme Öğrendi

Pamukkaleli Çocuklar Hem Eğlendi Hem Yüzme Öğrendi
26.08.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde yer alan öğrenciler ya hediyesi olarak sunduğu yüzme kurusunun finali yapıldı.

Yüzlerce öğrencinin hem eğlenip hem de yüzme öğrendiği yüzme kurslarının finali su topu turnuvasıyla tamamlandı. Aktepe grubunun birinci olduğu final sonunda katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrencilere yaz tatili hediyesi olarak yüzme kursu verildiğini ifade ederek, “Binlerce çocuğumuz bu kurslarda yüzme öğrendi. Bu tür etkinliklerimiz her yaz devam edecek” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin “Yüzmeyi Öğrenmeyen Kalmasın, Haydi Çocuklara Havuza” sloganıyla bu yıl ilkini düzenlediği yüzme kursu tamamlandı. Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklar Aqua Parklı havuzlarda yüzmeyi eğlenerek öğretti. Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu olmak üzere üç noktada Pamukkale Belediyesi tarafından kurulan yüzme kursuna yaklaşık 7 bin çocuk başvurdu. Yaklaşık 2 ay süren kursun kapanışı İncilipınar İlkokulu bahçesindeki havuzda yapıldı. Kursun finalinde havuzlar arası su topu turnuvası düzenledi. Turnuvanın finalinde Aktepe ile Deliktaş takımları karşılaştı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya ile Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı finali birlikte izledi.  Büyük çekişmeye sahne olan final maçını 11-4 kazanan Aktepe takımı birinci olurken, Deliktaş ikinci ve İncilipınar ise üçüncü oldu. Etkinliğe veliler ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken Pamukkale Belediyesi tarafından katılımcılara dondurma ve limonata ikram edildi. Daha sonra ödül töreni yapıldı. Dereceye giren sporculara ödülleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya ile Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı tarafından verildi.

 

“ÇOCUKLAR MUTLUYSA, AİLELER DE MUTLU”

Ödül töreni sonunda bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu yıl ilkini düzenledikleri yüzme kursuna katılımın yoğun olduğunu belirtti. “Çocuklarımıza yaz tatili armağanı vermek istedik” diyen Başkan Gürlesin, “Yaz tatilinde çocuklarımızın eğlenerek yüzme öğrenmesini istedik. 2 bölgede kurulan aqua parklı havuzlarda çocuklarımıza öğretmenler tarafından yüzme öğretildi. Biz çocuklarımızın mutluluğu için gereken ne varsa yapıyoruz. Bu etkinliğimizi gelecek yıl daha da yaygınlaştırarak devam ettirmeyi planlıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu ailelerimizin mutluluğu demek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.