enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pastacı kadınlar, en güzel pastalarını onlara yaptı

Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği üyesi kadınlar, en güzel pastalarını Huzurevi sakinleri için yaptı.

04.12.2018
A+
A-

Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, Huzurevi’nde düzenleyeceği ziyarete, Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği üyesi kadınları da davet etti. Dernek üyeleri tarafından ziyarette ikram edilecek farklı pastalar hazırlandı. Huzurevi’nde kalan yaşlılar, bu ziyarette kendileri için hazırlanan pastaları kestiler. Dernek üyesi kadınlar ve ailleleri, yaşlılarla sohbet ederek, onların gönüllerini aldı. Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Nahide Erkan, “Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, bizi arayarak Huzurevi ziyaretlerinde pasta hazırlayıp hazırlayamayacağımızı sordu. Biz de memnuniyetle kabul ettik. Yaşlılarlarımız için en güzel pastalarımızı yaptık ve dernek üyesi arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte yaşlılarımız ziyaret ettik. Birlikte pasta kesip yedik. Yaşlı bir teyzemiz ‘ben ilk kez pasta keseceğim’ deyince çok duygulandık. Onlarla sohbet ettik, nasihatlerini dinledik, çok güzel vakit geçirdik. Dernek olarak kendilerini daha sık ziyaret edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.