enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5149
EURO
34,7866
ALTIN
2.418,99
BIST
9.670,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

PAÜ’de Bir Yeni Kafe Daha Hizmete Açılıyor

PAÜ’de Bir Yeni Kafe Daha Hizmete Açılıyor
17.11.2017
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’ne ait yeni kafenin hazırlık aşamasında ziyarette bulunan ve yerinde incelemeler yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, piyasa standartlarında ve modern dizaynı ile tasarlanmış yeni kafenin resmi açılışına çok kısa bir süre kala kurmayları ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yeni kafenin inceleme ziyareti, başta Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Şenay, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, çok sayıda fakülte dekanı ve daire başkanları ile birlikte PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuri Avşarlıgil’in katılımıyla gerçekleşti.

İncelemede konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, göreve geldiği günden bugüne Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin kaliteli hizmet alabilmeleri için hastane ve spor merkezine olduğu gibi bu türden yatırımlar yaptıklarını dile getirdi. Bu tür yatırımlar ile yapılan yenilikler ve düzenlemeler Pamukkale Üniversitesi’nin ‘7/24 Yaşayan Kampüs’ niteliğinde olmasını hedeflediklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin için boş zamanlarında vakit geçirebilecekleri kullanabilecekleri nezih bir ortamda uygun fiyatlarla hizmet verecek olmanın memnuniyetini de ayrıca dile getirdi.

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü girişinde hizmete açılan yeni kafe ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’ne ait üç kafe, üç restoran, bir market, 18 kantin ve 8 fotokopi merkezi ile PAÜ ailesine hizmet vermeye devam edecek. Yeni kafenin zengin menüsü içinde sıcak-soğuk yerli-yabancı kahve çeşitleri ile birlikte mutfağında kahvaltı, çeşitli ana yemekler ve aperatif yiyecekler de yer alıyor. İki katlı olan açık ve kapalı alanlarla toplamda 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni kafe, haftanın her günü 08.00 – 23.00 çalışma saatleri arasında hizmet vermekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.