enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

PAÜ’ye Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

PAÜ’ye Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
17.01.2018
A+
A-

İzmir Bergama 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 45 kişilik öğrenci kafilesi rehber öğretmenleri eşliğinde PAÜ’yü ziyaret etti.

Türkiye’nin ve Denizli’nin farklı bölgelerinden lise öğrencileri üniversite atmosferini yerinde yaşamak için PAÜ’yü ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Bergama 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 4’ü öğretmen, 41’i öğrenci olmak üzere 45 kişilik kafile,  PAÜ’yü ziyaret etti. Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve PAÜ’yü daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, üniversitedeki eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

Bilgi Verildi

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organize ettiği ziyaret, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Merkez Yemekhanede, konuk öğrencilere öğle yemeği ikramı ile başladı.  Kampüs alanındaki birimleri gezen öğrenci ve öğretmenlere, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu dersliklerinde Okutman Şule Tekeşi tarafından bilgi verildi.

70 Okul,4000 Bin Öğrenci

Gezi ile birlikte öğrenciler, hem moral depoladı hem de üniversite hayatını yakından görme fırsatını yakaladı. Kampüs içindeki birimleri gezen öğrenciler PAÜ’nün tarihi, eğitimi, öğrencilere sunduğu imkanlar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yurt-burs olanakları ve branşlarıyla ilgili bilgiler edindi. Gezi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Pamukkale Üniversitesi’ne hayran kaldıklarını söylediler.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 1. Yarıyıl sonu itibariyle PAÜ’yü Denizli ve Türkiye genelinde diğer illerden 70 okuldan 4000 ‘e yakın öğrenci ziyaret etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.