enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

“Polis Halkıyla Bir Bütündür”

“Polis Halkıyla Bir Bütündür”
14.04.2018
A+
A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın, huzur ve güvenliğin teminatı olduğunu belirten Gökbel, “Polisimiz zorlu mesai koşulları altında, cansiperane bir şekilde, halkın can ve mal güvenliği için çalışmaktadır. Polislik, ancak meslek aşkı ile vatan ve millet sevgisinin birleştiği yüreklerin harcıdır. Bu nedenle bu mesleği seçen kardeşlerimizin, her türlü fedakârlığı göze aldığını biliyor ve takdirle karşılıyoruz” dedi.

Polis teşkilatının asayişin yanı sıra terörle mücadele konusunda da destansı bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Gökbel, “Birçok kez tanık olduğumuz gibi, analar, eşler ağlamasın diye canlarını seve seve feda edip, kendi analarını, eşlerini gözü yaşlı bırakan, çocuklar babasız kalmasın diye kendi çocuklarını vatana, millete emanet edip şehadete yürüyen kahraman polislerimiz var. Hepsini rahmet ve minnetle yad ediyoruz” diye konuştu.

TÜRK POLİSİ 15 TEMMUZ’DA HALKIYLA BÜTÜNLEŞTİ

Polis teşkilatının Türkiye’nin yakın dönemde tanık olduğu en büyük ihanet girişimi olan 15 Temmuz kalkışmasında da, görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Polisimiz, 15 Temmuz’da halkıyla bütünleşmiş ve örnek bir dayanışma sergilemiştir. Halkımızın çelik gibi iradesi ve polisimizin görev aşkı, hainlerin karşısına yıkılmaz bir duvar örmüştür. Polisimiz, her koşulda devletin bekası için canını seve seve vereceğini göstermiş, tanklara, uçaklara iman ve vatan sevgisiyle karşı koymuştur. 15 Temmuz’daki başarı, polis teşkilatımızın 173 yıllık onurlu geçmişinin altın sayfasıdır. Polis teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice onurlu yıllar diliyorum. Kahraman şehitlerimizi de tekrar rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gökbel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.