enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Rüya Projede Kesintisiz Seyahat Başladı

Rüya Projede Kesintisiz Seyahat Başladı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş istikameti trafiğe açıldı. Özellikle yakın dönemde yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla Denizli’nin trafikte çağ atlayacağını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen’de kesintisiz seyahatin başladığını söyledi.

 

 Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu, İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde ilk açılış yapıldı. Yapımı hızla devam eden proje kapsamında trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametinde yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kentin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde sonlandırmak amacıyla hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinin İzmir-Antalya ve Antalya-İzmir ulaşımını sağlayacak viyadükler 2’şer şeritli ve 17 ayaktan oluşuyor. Toplam 838 metre uzunluğundaki iki viyadükten biri olan İzmir-Antalya gidiş yönü ile yaklaşık 600 metre uzunluğunda olan 3 şeritli Ankara-Antalya gidiş yönü bugün itibari ile trafiğe açıldı.

Sevinçlerini korna çalarak gösterdiler

Trafiğe açılan viyadükten geçen ilk araçlar sevinçlerini korna çalarak ifade ederken, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde yer alan diğer güzergahların da kısa süre içerisinde trafiğe açılacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Kavşağı, Üçler mevkiindeki 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu yatırımlarının da sürdüğünü söyledi. Özellikle yakın dönemde yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla Denizli’nin trafikte çağ atlayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Kesintisiz seyahat başladı

Denizli’nin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasıyla trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını işaret eden Başkan Osman Zolan, “İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametlerini trafiğe açtık. Bu yönlerde vatandaşlarımız kesintisiz olarak seyahat etmeye başladı. İnşallah kısa sürede diğer güzergahlarımızı da hizmete alacağız. Şimdiden Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ben çalışmalarımızda bize destek veren, sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.