enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Sarayköy Belediyesi’nden Gençlik Festivali

Sarayköy Belediyesi’nden Gençlik Festivali
13.05.2018
A+
A-

Sarayköy Belediyesi, her sene kutladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu senede coşkuyla kutlayacak. Gençlik Festivali adı altında birçok spor dalında müsabakalar düzenleyen Sarayköy Belediyesi finalini büyük bir konser ile yapacak. Gençlik Festivali final programının 14 Mayıs Pazartesi günü olacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Rock müzik sanatçısı Umut Kaya ve Pop-Up grubunun yer alacağı konserimize tüm Denizli halkımız davetlidir” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlere yönelik yapılan etkinlik ve projelerini  onların fikir ve düşüncelerini alarak şekillendiriyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da dolu dolu etkinliklerle geçiren Sarayköy’ün gençleri, 1 hafta boyunca birçok spor dalında yapılan müsabakalarda yarıştı.

Sadece yarışmalarla bitmeyen bayram kutlamasının finali 14 Mayıs pazartesi günü büyük bir konserle olacak.

Tüm Denizli halkını 14 Mayıs pazartesi günü saat 20.30’da Sarayköy Belediye önündeki Atatürk Parkında gerçekleştirilecek olan konsere davet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ 19 Mayıs Ramazan ayına denk geldiği için Gençlik Festivalimizin final tarihini öne çekerek 14 Mayıs olarak karar aldık. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan konserimizde öncelikle genç müzisyenlerin bir araya geldiği POP-UP grubu sahne alacak. Ardından Türkiye’de rock müzik alanında ismini duyuran Umut Kaya çıkacak. Coşkunun artacağı konserimize tüm Denizli halkımız davetlidir” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.