enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Seçil Akçan Basın Toplantısında Hedeflerini Anlattı

Seçil Akçan Basın Toplantısında Hedeflerini Anlattı
11.05.2018
A+
A-

İyi Parti Denizli Milletvekili aday adayı avukat Seçil Akçan düzenlediği basın toplantısına anne ve babası ile katılarak en büyük destekçilerinin kendileri olduğunu söyledi.

İyi Parti Milletvekili aday adayı Seçil Akçan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında Kurtuluş Savaşında görev yapan fedakâr kadınlara atıfta bulundu Kuva-i Milliye ruhunda olduğu gibi yeniden siyasete kadın eli değmesi gerektiğini ve bu nedenle Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.
Kadın ve çocuklara karşı yapılan cinayet, tecavüz ve şiddete caydırıcı yaptırımlar yapılması gerektiğini ifade eden İyi Parti Milletvekili aday adayı Seçil Akçan, “Hem Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olması ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi hedefi için destekleriniz ile inşallah ilk kadın Cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener olacaktır. Günümüzde dini ve manevi değerlerimizin kaybolduğu can ve mal güvenliğimizin kalmadığı ortadadır. Kadınlarımız ve çocuklarımız cinayete, tecavüze, şiddete maruz kalmaktadırlar. Bu ortamda bunların önüne geçmek için insan merkezli kanunlar ve caydırıcı yaptırımların olması gerekmektedir. Hukuk devleti bunu gerektirir. Türkiye’de yaşanan bu durumlara sessiz kalınmaması bir duruşun olması bu yapılanların değişmesi bu olumsuzluklara dur demek adına bu yoldayım” ifade etti.

”Tüketim değil üretim ekonomisine geçilmesi en önemli amacımızdır”

Ülkemizin parlamenter sisteme geri dönmesi gerektiğini belirten Akçan ,”Ülkemizin parlamenter sisteme yeniden dönmesi, milli devletin yeniden inşası, barışçıl dış politika, tüketim değil üretim ekonomisine geçilmesi en önemli amacımızdır” dedi.

Denizli’de toplam 2 bin 251 sandıkta 713 bin 270 seçmenin oy kullanacağını belirten Akçan, “Seçmenlere ulaşmak için bilimsel yöntemler kullanacağız. Avukatlardan oluşan grubumuzla sandıklarda müşahit olarak görev yapacağız ve oy verme işlemi başlangıcından seçim tamamlanana kadar sandıklarımıza sahip çıkacağız. İlimizin kalkınması için yeni projelerimizle yola çıkıyoruz. Bir kadın hareketi olarak çıktığımız bu yolda bir kadın hukukçu olarak kadınlarımızın ve gençlerimizin sosyal, kültürel, ekonomik, hukuksal yönden gelişmesi için milletin vekilliğine aday oldum. Demokrasi adına güneşli günler yakındır” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.