enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5589
EURO
34,6816
ALTIN
2.415,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Şehit Armağan Akman haberinin verildiği binada bir başka askerin varmış

Denizli bugün bir şehit haberi ile daha sarsıldı. 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın şehit haberinin ulaştığı baba ocağında binada İdlib’de görev yapan bir askerinde daha bulunması ailenin korku yaşamasına neden oldu.

Şehit Armağan Akman haberinin verildiği binada bir başka askerin varmış
04.03.2020
A+
A-

Suriye’de önceki günlerde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit düştü. Akman’ın şehit haberi Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’ndeki baba evine asker ve sivillerden oluşan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan baba Suat ve anne Gülseren Akman büyük bir acıya büründü.

Öte yandan, şehit haberinin verildiği binada İdlib’de görevli bir başka askerin daha olması o ailenin de büyük koru yaşamasına neden oldu. İdlib’de görev yaptığı ve ismi henüz belirlenemeyen diğer askerin ailesinin de şehit haberi vermeye gelen heyeti karşılarında görünce büyük korku ve panik yaşadıkları belirtildi. Askerin ailesinin daha sonra Akman’ın ailesinin yanına gittikleri ve evlatlarının acılarını paylaşması ise yürekleri dağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.