enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Şiir Günleri Etkinliği Şairleri Buluşturmaya Devam Ediyor

Yaz-ar Bir ve Türk Ocakları Derneğinin gelenekselleştirdiği ‘Şiirini Al da Gel’ etkinliği şiir severleri bir araya getirmek için sezonu açtı.

Şiir Günleri Etkinliği Şairleri Buluşturmaya Devam Ediyor
A+
A-

Her ayın ilk Cumartesi günü ‘Şiirini Al da Gel’ sloganı ile şiir severleri buluşturan etkinlik bu sene ki sezonunu açtı. Türk Ocakları Denizli Şubesinde gerçekleştirilen Şiir Günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı.

 

ŞİİR YAZAN KÜÇÜK KIZ DİKKAT ÇEKTİ

Yaz-ar Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu yaptığı konuşmada ‘Bugün 17.sini gerçekleştirdiğimiz Denizli Şiir Günlerini, ‘Şiirini Al da Gel’ sloganı ile açıyoruz. Her ayın ilk Cumartesi günü saat 13.00’de burada buluşmaya devam edeceğiz. Dedi. Uslu etkinlikteki amaçlarının şairler ile şiir severlerini buluşturmak olduğunu söyledi ve ‘Etkinliğe başta üye şairlerimiz olmak üzere her yerden katılabilecek şairlerimizin kendi şiirlerini seslendirmesidir. Dolayısıyla şiirlerin okunması, şiirler hakkında yorumlarımızı paylaştığımız bir ortam ile bir bakıma kendi kendimizi eğitiyoruz.’ dedi. Şiir günleri ve atölye çalışmaları sezonun ilerleyen dönemlerinde Denizlililerin yanı sıra çevre illerden de şiir severleri de ağırlayacak.Etkinlikte Denizlili şairler kendi yazdıkları şiirlerini dinleyenlerle buluşturdu. Deneyimli şairlerin yanı sıra babası için şiir yazan küçük kız ise dikkat çekti.

Her ayın ilk Cumartesi Şiir Günü olarak belirlendi ancak diğer haftalarda da atölye çalışmaları devam ediyor. Atölye çalışmalarında şiir, düz yazı ve imla kuralları ele alınıyor. Böylece şairlerin daha bilinçli eserler üretmesi sağlanıyor. Atölye çalışmaları Denizli’ye yeni sanatçılar da kazandırıyor.

DENİZLİ’NİN ETKİNLİK REHBERİ İÇİN TIKLA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.