enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

SOFULAR GENÇLİK SPOR’UN BİR İSTEĞİ VAR

SOFULAR GENÇLİK SPOR’UN BİR İSTEĞİ VAR
A+
A-

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Sofular Mahallesi’nde bulunan gençler halı saha istiyor. Sofular Gençlik Spor forması giyen sporcular mahallelerinde halı saha olmadığı için kapalı pazar yerindeki beton zemin üzerinde hazırlıklarını sürdürmek zorunda kalıyor.

Mahallesinde halı saha olmayan Sofular Gençlik Sporlu futbolcular kapalı Pazar yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Elverişsiz bir ortamda çalışmalarını sürdüren gençlerin tek isteği ise antrenmanlarını yapabilecekleri bir halı saha…

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri, Denizli’nin dört bir tarafını halı sahalarla donattı. Ancak halı sahası olmayan ender mahallelerden birisi de Tavas’a bağlı Sofular Mahallesi. Şimdilik çalışmalarını kapalı Pazar yerinde ve Karahisar Semt Stadı’nda yapan Sofular Gençlik Spor’lu oyuncular Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a seslendi ve halı saha talebinde bulundu. İmkansızlıklar yüzünden Karahisar Semt Stadı’na gitmekte zorlanan oyuncular mahalleye halı saha yapılması konusunda kampanya başlattılar. Beton zemin üzerinde futbol oynamak istemediklerini ifade eden gençler, ‘Çok bir şey istemiyoruz. Sadece hazırlıklarımızı yapabileceğimiz bir saha olsun yeter’ diyerek yardım talebinde bulundular.  Genç sporcuların talebine Sofular Mahalle Muhtarı Sunay Sulakçı destek çıktı ve sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

SULAKÇI: “MAHALLEMİZE HALI SAHA İSTİYORUZ”

Tavas’ın tüm mahallelerinde halı saha mevcut ancak biz zor şartlar altında ayakta durmaya çalışıyoruz diyen Sofular Mahalle Muhtarı Sunay Sulakçı, “  Tavas’ın bütün mahallelerinde halı saha var. Gençlerimizde çok güzel bir potansiyel var fakat halı sahamız yok. Bizler Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a sesleniyoruz. Sofular Gençlik Spor olarak halı sahamız olmadığı için Karahisar’a gitmek zorunda kalıyoruz. Orada da mevcut şartlar oluşmadığı zamanlarda mahallemizde bulunan kapalı pazaryerinde antrenman yapıyoruz. Beton sahada elverişsiz bir ortamda çalışma yapıyoruz. Mahallemize halı saha istiyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.