enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi” Projesini Tamamladı

“Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi” Projesini Tamamladı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek “Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi” projesini tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin kültür, sanat ve sporu bir arada yaşayabilecekleri güzel bir ortama daha kavuştuğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Caddesi’ndeki eski vali konağının bulunduğu alanda başladığı ve kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi projesini tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, peyzaj düzenlemesi yapılan merkezde incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Ali Aydın ile daire başkanları eşlik etti. Başkan Osman Zolan, eski vali konağının bulunduğu alanı Büyükşehir Belediyesine kazandırdıklarını hatırlatarak, bölgede vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderebileceği bir alan olmasını istediklerini söyledi.

El sanatları atölyeleri oluşturuldu

Başkan Osman Zolan, “Burada özellikle emeklilerimize, hanım kardeşlerimize ve gençlerimize yönelik bir merkez oluşturduk. Emeklilerimizin gazetelerini, kitaplarını okuyabileceği, bilgisayar kullanabilecekleri aynı zamanda sohbet ve söyleşilerin yapılabileceği bir bölümümüz var. Aynı zamanda herkese hitap eden, ihtiyaçların giderileceği bir kafeterya alanımız var. Gençlerimiz ve hanım kardeşlerimizin spor yapabileceği geniş alanlar tasarlandı. El sanatları atölyeleri ile de merkezimizde sanat, spor ve kültürün var olacağı mekanlar oluşturduk” dedi.

Kısa zamanda hizmete açılacak

 Vatandaşların dilediği şekilde Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nden yararlanabileceğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız, burada istedikleri aktiviteyi ya da diledikleri sporu yapabilecekleri gibi dostlarıyla buluşup sohbet edip, keyifli vakit geçirebilir. Kahvehane seçeneği dışında bir mekan olarak düşünülen merkezimizde bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda vatandaşımızın kullanımına açmayı planlıyoruz. Bölgedeki vatandaşlarımızın çay içip sohbet edebileceği, nezih bir ortam oluşturmak için canla başla çalıştık. Şimdiden Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

7’den 70’e her yaştan vatandaşa hitap edecek

Bölgede yeni bir cazibe merkezi haline gelecek Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, 7’den 70’e her yaştan vatandaşa hitap edecek. 4.221 metrekare alana kurulan tesiste 2 adet kafeterya, 1’i pilates salonu olmak üzere toplam 2 adet spor salonu yer alıyor. El becerilerinin yapılacağı ve sergileneceği 4 adet atölye de projenin içerisinde bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.