enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Suat Bilgi Mimarlar Odası’na Yeniden Adayım Dedi

Suat Bilgi Mimarlar Odası’na Yeniden Adayım Dedi
19.02.2018
A+
A-

Suat Bilgi Mimarlar Odası’na Yeniden Adayım Dedi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi 13. Dönem Olağan Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Suat Bilgi yeniden adaylığını açıkladı. Bilgi ve yönetim kurulu üyeleri Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile adaylık metinlerini okudu.

Kendimize Özgü Bir Mimari Tavır Oluşturmalıyız

Suat Bilgi adaylığını açıkladığı toplantıda her dönemin kendine özgü mimari anlayışı olduğunu dile getirerek “Günümüzde, eski dönemlere özenilerek, taklitlerle oluşan yapılar, kentlerimizin silüetinde yer almaya başaladı. Biz mimarlar olarak günümüzün gereksinimlerini ve olanaklarını kullanarak, kendimize özgü bir mimari tavır oluşturmalıyız” dedi.

Mevcut yönetim olarak her siyasi görüşe saygılı ama hiçbir siyasi parti ile organik bağı olmayan bir yapı sergilediklerini ifade eden Bilgi, “Mimarlar Odası olarak kamu yararı gözeterek her zaman görüş ve önerilerimizi gerekli alanlarda paylaştık. Bu konuların takipçisi olmaya ve her türlü girişimi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Takipçisi oldukları konuları basınla paylaşmadıkları için ilgisiz kalımış bir görüntü vermiş olabileceklerini dile getiren Bilgi, “Kent gündemindeki konularda Yerel yönetimler ile seçtiğimiz öncelikli yöntem, masa başında diyalog kurmaktır. Bunları basın ile paylaşmadığımız için ilgisiz görünmüş olabiliriz. Ama yöntemimizin olumlu sonuçlarını almış bulunuyoruz. Yönetmelik taslağında geldiğimiz nokta bunun en iyi göstergesidir” dedi.

Katılımcı bir çalışma modeli benimsediklerini dile getiren Bilgi, üreten katkı sağlayan bir oda  olmayı hedefledikleribi dile getirdi. Bundan sonra da bu doğrultuda ilerleyeceklerini ifade ederek, “ sosyal ve mesleki sorumluluk bilinciyle, bilgi ve birikimimizi aktaracak, tecrübeli, enerjisini bizlere yansıtacak genç ve vizyon sahibi isimlerden oluşan arkadaşlarla Mimarlar Odası Denizli Şubesi  13. Dönem yönetimine aday olduğumuzu açıklıyoruz” dedi.

Suat Bilgi’nin yönetim kurulu aday üyeleri ise şu şekilde:

  • Emin Ayduran,
  • Tuğba Acar Panayır,
  • Murat Atılgan,
  • Buket Dalaman,
  • Kadir Onur Güzin,
  • Hüseyin Türkyılmaz
Mehmet Serdar Alayont Mimarlar Odası Başkanlığına Aday Oldu

Mehmet Serdar Alayont Mimarlar Odası Başkanlığına Aday Oldu

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.