enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5627
EURO
34,8130
ALTIN
2.418,56
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C

“Suça Sürüklenen Çocuklar” Grubu Köy Okulları için Söyledi

“Suça Sürüklenen Çocuklar” Grubu Köy Okulları için Söyledi
22.03.2018
A+
A-

AVUKATLAR KÖY OKULUNA YARDIM İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

Denizli Barosu Gençlik Meclisi’nin ve “Suça Sürüklenen Çocuklar” grubunun organizasyonu ile gerçekleşen Organizasyonda “Suça Sürüklenen Çocuklar” Route’ta sahne aldı. Genç avukatlardan oluşan grubu ise Denizli Barosu’na bağlı çok sayıda avukat dinledi. Konserin gelirleri ise Honaz ilçesi’nin Akbaş köyü’nde bir okulun tadilat ve yalıtım masraflarında kullanılacak.  İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Can Çapar da Gitarıyla Sahnedeydi.

[dropcap]D[/dropcap]enizlili Avukatlar renkli bir etkinlikte bir araya geldi. Denizli Barosu’nun ve Suça Sürüklenen Çocuklar grubunun ortak düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projesi ile Honaz’ın Akbaş Köyü’nde bir okula yardım etmek üzere konser düzenlendi.

Çok sayıda avukatın da katılarak projeye destek olduğu konserde Denizlili avukatlar keyifli vakit geçirdi. Etkinlik sırasında sahnede konuşma yapan Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Hilmi Cem Tutulmaz, “Amacımız köy okulumuzun 1-2 sınıfını yaptırabilmekti. Gerekleştirdiğiniz destek ile okulun tüm sınıflarının parke ve yalıtım işlerini yaptıracabileceğiz. Üzerine başka köy okullarının da kütüphanelerine yardımda bulunacağız” dedi.

[box type=”shadow” ]

“SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR”

Denizli Barosu Gençlik Meclisi ve Suça Sürüklenen Çocuklar grubunun ortak düzenlediği etkinlikte sahne alan Suça Sürüklenen Çocuklar  grubunun hikayesi de ilginç. Grubun üyeleri grup isminin çıkış noktasını  , “10-12 yaş aralığındaki çocukları görünce insanın içi eriyor ve üzülüyor daha doğrusu insan avukat olarakta. Bu çocukları gördükten sonra da bu çocukları suça iteleyen şey nedir? Bunun da merakı bize doğunca dedik ki biz grubun adını “Suça Sürüklenen Çocuklar” koyalım. Bu konuya dikkat çeksin ve bir çözümü olamasa da bile bir vesile olsun dedik” şeklinde anlattı.

Grup bu proje için deneysel bir iş de yaptı. Farklı bir oluşumla müzik grubu içindeki dengeleri değiştirerek herkese fırsat verilmesi gerektiğini anlatmaya çalışan SSÇ grubunda tüm müzisyenler kendi alanlarından başka enstrüman çaldı.  Daha önce çalmadıkları entsturumanlarla sahneye çıkan grup üyeleri başarılı performansları ile dinleyenleri coşturdu.

“HEM AVUKAT, HEM SİYASETÇİ, HEM GİTARİST”

İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Can Çapar Gitarıyla Sahnedeydi

Aynı zamanda İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı da olan ve konserde grubun gitaristliğini de yapan Avukat Can Çapar, “Biz de bu projeyi ve organizasyonu yaparken  böyle bir yola çıktık, toplumsal fayda sağlayalım, bu konuya dikkat çekelim. En azından bizim düzenlediğimiz bu gecede bir çocuğun geleceği değişebilir, elde edilen gelirle diye düşündük” dedi.

[/box]

İLHAN, “KÖY OKULLARINDAKİ MİNİKLERE EL UZATMAK BENCE ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA”

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan

Etkinlik öncesinde denizlidedahaber.com’a demeç veren Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Bugün yaptığımız etkinlik Denizli Barosu’nun pek çok etkinliğinde olduğu gibi sosyal sorumluluk projesi anlamında gelişen bir etkinlik. Denizli Barosu Gençlik Meclisi’nin organize ettiği ve yine Denizli Barosu mensubu meslektaşlarımızdan oluşan bir orkestra ve solistle böyle bir etkinlik düzenledik. Meslektaşlarımızın da ilgisi oldukça fazla ama buradaki amaç Denizli’de ki köy okullarına “Bir Elde Sen Ver” kampanyası kapsamında destek olmak adına yapılmış bir çalışma. Ben emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü bu dönemde hem mesleğini icra etmek hem sanatsal etkinliklere katılmak hem bir çok stajyer arkadaşımız organizasyonu yakından takip ettİ, stajını devam ettirirken. Köy okullarındaki miniklere el uzatmak bence çok güzel bir çalışma, hepsini kutluyorum” dedi.

“BEKLEDİĞİMİZİN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE BİR KATILIM OLDU”

Denizli Barosu gençlik Meclisi Başkanı Hilmicem Tutulmaz

Denizli Barosu gençlik Meclisi Başkanı Hilmicem Tutulmaz

Konser önü proje ve etkinlik hakkında bilgi veren Denizli Barosu gençlik Meclisi Başkanı Hilmicem Tutulmaz, Gençlik Meclisi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini dile getirdi. Bunun ilk ayağı olarak köy okullarına yardım ile başladıklarını belirten Tutulmaz, “Bir Akbaş Köyümüz var Honaz’da. Müdürümüzle görüştük. Müdürümüz de; “Sınıfımızda şu anda yalıtım ve parke yok. Bu nedenle kışın öğrencilerimizle eğitim olanaklarımız sınırlanıyor. Öğrenciler üşüyor. Bununla ilgili bir şey yapabilir miyiz?” dedi. Bizde bununla ilgili Denizli Barosu Gençlik Meclisi olarak hep beraber ne yapabiliriz diye düşündük. En sonunda dedik ki köy okulları için bir şey yapalım. Ne yapalım? İki aşamalı bir proje ürettik. Bu projenin ilk aşaması kendimiz yaptırdığımız araç kokularını belli bir ücret karşılığında sattık. Bundan bir gelir elde ettik. İkinci aşaması da bugün düzenlediğimiz etkinlikti. Bugünde “S.S.Ç.” ile beraber bir konser düzenliyoruz. Bununla birlikte yaptığımız iki etkinliğin paralarını birleştirip okulumuzun en başta yalıtım ve parke işini çözeceğiz. Beklediğimizin çok çok üzerinde bir katılım oldu, talep de çok oldu. Bunları duyup sponsor olmak isteyen çok fazla insan oldu. Müvekkillerimizden, eşimizden, dostumuzdan” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.