enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Tan Tekstil’den Sağlık Hizmetlerine Bir Bağış Daha

Tan Tekstil tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi amacıyla bir adet tam donanımlı ambulans ve yedi adet yoğun bakım monitörü bağışı yapıldı.

Tan Tekstil’den Sağlık Hizmetlerine Bir Bağış Daha
01.10.2018
A+
A-

Tan Tekstil’de düzenlenen devir teslim ve protokol törenine; Denizli Valisi Hasan Karahan, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı.

Törende konuşan Hayırsever işadamı İbrahim Tan; “Denizli’de doğduk ve büyüdük. Burada kazanıyoruz ve bu kazancımızdan bir miktar devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Doktor Hanım bize bu konudaki eksiklikleri bildirdikten sonra biz bunu bir görev adlettik. Dolayısıyla ailecek karar verdik. Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihazlar almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makinalar ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum. Kardeşim ve oğullarım ile birlikte bu desteklerimiz devam edecek ” dedi.

BERNA ÖZTÜRK: ‘BİZE DESTEK OLACAK HERKESİ BEKLİYORUZ’

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlığa yaptıkları bağışlardan dolayı hayırsever iş adamı İbrahim Tan’a teşekkür ederek şöyle konuştu; “ Tan Tekstil adına İbrahim Tan Beyfendiye çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar sağlığın en önemli bağışçıları oldular; iki yıl içerisinde Müdürlüğümüze ikinci ambulans bağışını yaptılar. Daha önce 2015 yılında Denizli Devlet Hastanesine 10 adet küvöz, 2017 yılında bir adet ambulans, bu yıl da Servergazi Devlet Hastanesine 4 adet solunum cihazı bağışında bulunmuşlardı. Bugün de Denizli Devlet Hastanesi̇ çocuk yoğun bakımına 6 adet monitör, 1 adet merkezi monitör ve 1 adet 112 ambulansı bağışında bulundular. En önemlisi ihtiyaçlarımızdan biri de mobil kanser tırı. İnşallah bağışçılarımızın desteği ile onu da İlimize kazandırmak istiyoruz. Buradan duyurmuş olalım bize destek olacak herkesi bekliyoruz” dedi.

VALİ KARAHAN: ‘DENİZLİMİZ HAYIRSEVERLİLTE YARIŞAN BİR ŞEHİR’

Anahtar teslim töreni sonrasında basın mensuplarına bilgi veren Vali Karahan; “Denizlimiz hayırseverlikte yarışan bir şehir. Milli Eğitim alanı bu yarışta sanki öncelik almıştı ama sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak olan bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı aynı zamanda da kalıcı bir hayır olduğu düşüncesiyle Doktor Hanımın da gayreti ve takibiyle güzel neticeler alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tan Ailesi bize bu konuda öncülük etti.Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Tan Ailesinin ikinci ambulans bağışı ile Denizli genelindeki ambulans sayısı 109’a ulaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.