enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Tavas Birlikspor’dan Başkan Akyol’a Ziyaret

Tavas Birlikspor’dan Başkan Akyol’a Ziyaret
11.04.2018
A+
A-

      Denizli Süper Amatör Liginde şampiyonluğa oynayan Tavas Birlikspor oyuncuları, teknik heyet ve yöneticileri Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akyol, “Kulüp yöneticisi kardeşlerim, değerli oyuncular öncelikle bu nezaket ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Artık işin son demindeyiz. İnşallah bu Pazar günü Çal Spor ile oynanacak olan final müsabakamızın hayırlı ve bol gollü olmasını temenni ediyorum. Bizim tarafımıza galibiyetle tecelli etmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ve dua ediyoruz. Bal Ligine çıkma yolunda Allah bizleri muvaffak etsin. Bu zamana kadar müsabakalarda gösterdiğiniz centilmenlik ve fair-play anlayışınız bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Atatürk’ün; “Ben sporcunun çevik, zeki ve ahlaklısını severim.” Sözünü tam olarak gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Pazar günkü maçımızda Allah sizin bileğinize ve ayağınıza güç versin. Yüreğinize kuvvet versin. Spor kardeşliktir diyoruz” dedi.

Tavas Birlikspor Kulüp Başkanı Medeni Kasdaş, “Belediye Başkanımız Tavas’taki tüm spor kulüplerine verdiği gerek maddi gerekse manevi desteğini Tavas Birlikspor’dan  hiç esirgemedi. Tavas Birlik sporumuz büyük bir başarıya imza atarak Bal Ligine çıkma avantajının eşiğinde. Sporcularımı kutluyorum.  İnşallah Pazar günü oynayacağımız müsabakada sevinen taraf oluruz. Her iki takımda başarılar diliyorum. Başkanıma vermiş oldukları desteklerinden dolayı ekibim ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.