enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Tavas’ta 224 Ailenin Yüzü Güldü

Tavas’ta 224 Ailenin Yüzü Güldü
18.05.2018
A+
A-

Tavas Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle Tavas Yeni Mahalle ve Kızılcabölük Mahallesinde yapımı devam eden 224 konutun kura çekilişleri Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kura çekilişine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, meclis üyeleri, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BUGÜN YÜZLER GÜLDÜ

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Göreve geldiğimizde tek tek projelerimizi açıkladığımızda elbette ki büyük hayallerimiz vardı. Bu hayallerimizin içinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için olan hayallerimiz de vardı. Allah bu hayalleri bize gerçekleştirmeyi bize nasip etti. TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Dar gelirli ailelerimiz ev sahibi oluyor. Onların heyecanını mutluluğunu gözlerinden okuyoruz. Yapılan projeyle Tavas’ın yüzü gülecek. İnşallah kısa süre içinde ailelerimiz sıcak yuvalarında olacak. Ben buradan tekrar emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun “dedi.

HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

Millete hizmetkâr olmaya geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Dünyada herkes bir evi olmasını hayal eder. Bugün burada Ramazan Ayının ilk günleriyle birlikte sahip olacağınız sıcak yuvalarınızın ilk adımını hep beraber atmaya geldik. Söz vermiştik sizlere ev sahibi olacağınıza dair. Şimdi omuzlarımızdaki yükün hafiflediğini hissediyoruz. Çok şükür Tavas’ımızda her şey çok güzel ve daha da güzel olacak.  Yapılan konutlarımızın hayırlı uğurlu olasını temenni ediyorum. Bu güzel yuvalarınızda eşinizle, çocuklarınızla bir ömür boyu mutlu olun” dedi.

SEVİNÇLER, GÖZYAŞI OLDU

Konuşmalardan sonra ilk kuraları sırayla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Tavas Kaymakamı Recep Öztürk çekti. Başkan Zolan’ın 2+1 konutlar içerisinden çektiği kurada ismi çıkan Bekir Köseoğlu ve eşi sevinç gözyaşı döktü. Tavas Noterliği huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde 224 aile ev sahibi olarak evlerine döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.