enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

”Toplumada kan bağışı bilincinin oluşturulması” için Bir Araya Geldiler

”Toplumada kan bağışı bilincinin oluşturulması” için Bir Araya Geldiler
21.02.2018
A+
A-

Kızılay Denizli Şubesi bugün gerçekleştirdiği ‘Toplumada kan bağışı bilincinin oluşturulması” ana temalı toplantı ile okul müdürleri ve okul aile bilriği başkanlarına bir sunum gerçekleştirdi.

Bugün Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ev sahibi olarak Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’nun yanı sıra Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü,Merkezefendi İlçesi Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Resmi ve Özel Okul Müdürler, Okul Aile Birliği Başkanları ve çok sayıda misafir katıldı.

“Toplumda kan bağılı bilincinin oluşturması” temalı toplantıda Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu katılımcılara hazırlanan sunumla Denizli’deki kan bağışı ve yardımlar hakkında bilgiler aktardı. Otçu toplantıda 274 bin kemik iliği donörü bularak 512 kişeye nakil yaptırdıklarından, 3 milyon 5 yüz bin ünite kan bileşeni edilerek,2 milyon 3 yüz 80 bin gönülü kan bağışı kazandırıldığı,yurt dışında 1 milyon 3 yüz 23 bin, yurt içinde 1 milyon 120 bin kurban dağıtımı gerçekleştirildiği gibi Kızılay’ın yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler sundu.

Çağrıda Bulundu

Kızılay’ın yaptığı çalışmalardaki rakamların yeterli olmadığnın altını çizen Otçu, katılımcılar toplum ve çocukların bilinçlendirilerek Kızılay’a destek olmaları için çağrıda bulundu. Otçu herkesin Kızılay’a üye olarak destek versini istedi. Otçu’nun ardından katılımcılara Kızılay’ın tarihçesi ve önümüzdeki dönemlerdeki çalışma planları aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.