enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

 “Türkiye Düşmanlarıyla Aynı Dili Konuşuyor”

 “Türkiye Düşmanlarıyla Aynı Dili Konuşuyor”
11.04.2018
A+
A-

CHP Genel Başkanı’nın sınır birliklerine ziyaret gerçekleştiren sanatçılara yönelik sözlerine bir tepki de AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den geldi. Şahin Tin; “CHP’nin Genel Başkanı, Afrin harekâtı başarılı olduğu ve beklentileri gerçekleşmediği için hayal kırıklığına uğramıştır. Ruh hali diline vurmuş, kinini kusmuştur. Konuştuğu dil, Türkiye düşmanlarının dilidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber sınırda Mehmetçiklerle bir araya gelen sanatçılara yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği sözlere tepkiler büyüyor. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Genel Başkanı’nın sarf ettiği cümlelerin, meram anlatmaktan ziyade kin kusmak olduğunu ifade etti. Milletvekili Şahin Tin, “CHP Genel Başkanı üslubu ile siyasi nezaketten ve milli duygulardan uzak bir tutum sergilemiştir. Sıkıntısı, AK Parti hükümetinin bölgede yürüttüğü politikalara ilişkin olumsuz öngörülerinin ve beklentilerinin gerçekleşmemesidir. Kendisi, Türk ordusunun Afrin’de başarısız olacağını ve ağır kayıplar vereceğini sanıyordu. Başından bu yana da, teröristlere yönelik operasyona karşı çıkıyordu. Harekât başarıyla tamamlandığı için yaşadığı hayal kırıklığı, söylemlerini de etkilemiştir. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, vatandaşlık görevlerini yerine getiren sanatçılarımızın Afrin’de kahramanlarımızı ziyaret etmelerini bu nedenle CHP’nin Genel Başkanı hazmedememiştir” dedi.

“FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE O OLMUŞTUR!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir hezeyan içinde ne dediğini bilmeyerek sarf ettiği sözlerin iç dünyasını yansıttığını belirten Şahin Tin, “Hepimizin bildiği gibi Dervişin fikri neyse zikri de odur. O’nun ve partisi CHP’nin zihniyeti bellidir. Hiçbir zaman milli bir tutum içinde olmamışlardır.  Onların gündemi daima halkın gündeminden farklı olmuştur. Halkımız şehitleri için gözyaşı dökerken, sınır ötesinde savaşan Mehmetçik için dua ederken onlar, ‘Ne yaparız da teröristlerin imha edilmesine engel oluruz’ diye çırpınanların sözcüsü gibi davrandılar. Olası bir terör devletinin kurulmasını engellemek için girişilen harekâtı, ‘Türkiye’yi bataklığa sürüklüyorsunuz’ diyerek engellemeye, itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Türkiye düşmanlarıyla aynı dili konuştular. Dolayısıyla gelinen noktada Kılıçdaroğlu’nun vatanperver sanatçılarımız için söylediği sözlere de çok şaşırmamak lazım. Çünkü zihniyetini ve hizmet ettiği odakların temennilerini dillendirmiştir. Halkımız kimin ne olduğunu bilmektedir. Milletimiz söylenen her sözü dikkatle not etmekte, zamanı geldiğinde de gereğini yapmaktadır. Bugüne kadar defalarca sandığa gömülen bu gayr-ı milli zihniyet yine aynı akıbeti yaşayacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.