enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5375
EURO
34,8784
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Tütün Kaçakçılarına Şok!

Tütün Kaçakçılarına Şok!
16.05.2018
A+
A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı suçunun önlenmesi kapsamında kaçakçılık yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların tespit edilmesi amacıyla operasyonlar yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında organize suç örgütlerinin finans kaynağı olan, sağladığı haksız kazanç ve vergi kaybı ile devletin büyük zararlara uğramasına neden olan ve ülke ekonomisine yönelik tehdit oluşturan her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

 

İlimizde yasadışı tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesi ve yasadışı ticarete konu olan her türlü ürüne el konulması amacıyla tütüncü adı altında faaliyet gösteren işyerlerine yönelik görevli ekiplerce kontroller ve aramalar gerçekleştirildi. Yapılan kontrol ve aramalarda il merkezinde bulunan 8 işyerinde izin belgesi bulunmadığı ve yasadışı yollarla kaçak temin edildiği tespit edilen tütün ve tütün mamulleri tespit edildi.

 

Yapılan aramalarda işyerinde bulunan bir kapının içerisine gizlenmiş vaziyette kaçak sigara tespit edildi. Yapılan aramalar neticesinde toplam 800 paket kaçak sigara, 3.200 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 48 adet elektronik sigara ve likiti, 54 kg kıyılmış tütün ve 1 adet kurusıkı tabanca bulunarak el konuldu.

 

Yakalanan 7 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan, aramalar esnasında ele geçirilen ruhsatsız kurusıkı tabanca ile ilgili olarak da 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet olmak suçlarından adli işlem yapıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.