enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

TWİTTER ÇALKALANDI

TWİTTER ÇALKALANDI
12.04.2018
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile partinin milletvekili adaylarından Emin Okkaya, Twitter’dan sert bir tartışmaya girdi. Okkaya , “Necip Filiz Başkan, eğer yüreğin, ciğerin yetiyorsa bu konuları TV karşısında, halkın önünde konuşalım” paylaşımı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile Emin Okkaya arasındaki tartışmanın fitilini, Çivrilli gazeteci Ömer Turan ateşledi. Turan, “Denizli’de hemen hemen herkesi susturmuş durumdalar. İma yoluyla bile eleştirenlere hemen dava açılıyor, hayatları zindan ediliyor. Denizli’de susturamadıkları bir ben varım, bir de Emin Okkaya gibi birkaç Vatan delisi. Geri kalan herkes şu ya da bu şekilde susturuldu” paylaşımı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise Turan’ın iddialarına attığı tweet ile yanıt verdi. Filiz, “Emin Okkaya dediğin deli, talep ettiği aile bakan yardımcısı, müsteşar vs. olsa süt dökmüş kedi olacaktı.Hırçınlığı ondandır, vatan sevdası hikaye” paylaşımı yaptı.

AK Parti’de 24. dönem milletvekili aday adayı olan, 25 ve 26. dönemlerde de 6. sıra milletvekili adayı olarak görev alan Emin Okkaya, Filiz’in tweetine aynı sertlikle yanıt verdi. Okkaya, “Necip Filiz Başkan eğer yüreğin, ciğerin yetiyorsa bu konuları TV karşısında, halkın önünde konuşalım.Kim hangi makam istedi, beni niye ihraç etmeye çalıştınız, neden hâlâ ihraç edemediniz, hangi kumpasları kurdunuz bana ve oğluma, eşimi hastanelik eden kişiyi konuşalım seninle” yazdı.

Özellikle döviz kurları üzerinden Zeybekci’ye yüklenen Turan, “Sayın Cumhurbaşkanım, Nihat Zeybekci’nin yanlış politikaları ve tavrı yüzünden AK Parti, Denizli’yi kaybetti.Efendim, Nihat Zeybekci kabinede olmaya devam ederse, korkarım dolar 5’te durmayıp 6’lara doğru yol alır.Bakan Bey ise ‘Panik yok, panik yok, her şey normal’ diye seyreder” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.