enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Uğur Erdoğan;”Duayenler Işığımız, Gençler Umudumuz”

Uğur Erdoğan;”Duayenler Işığımız, Gençler Umudumuz”
15.09.2017
A+
A-

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, duayen sanayiciler ile genç iş insanlarını ziyaret ederek, görüş alışverişi yaptı. Erdoğan, “Duayenlerimizin tecrübeleri gelecek için bizlere ışık, gençlerimizin heyecanı ise umut oluyor. Bu ziyaretler bize moral ve güç veriyor” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, iş aleminin temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Erdoğan, Denizli’nin üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan sanayicilerden Kaynak Tekstil’de Mustafa Kaynak, Nesa Tekstil’de Nevzat Özel, Küçüker Tekstil’de Besalet Küçüker ve Pamukkale Turizm’de Mazlum Bababalım’ı iş yerlerinde ziyaret etti.

Denizli üretiminde söz sahibi firmaları ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Uğur Erdoğan, “Denizli’mizin uzun süredir üretimine, istihdamına ve ihracatına katkı sağlayan sanayicilerimizin tecrübelerinden yararlanmak için onlarla bir araya geliyoruz. İstişareler yaparak, geleceğimizi şekillendiriyoruz. Duayen sanayicilerimizin fikirlerinden istifade ediyoruz. Bizler onlara Odamızın sağladığı kolaylıkları anlatıyoruz. Denizli için bir çivi çakan, bir damla ter akıtan kim varsa onların yanında yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

GENÇLERİN TEMSİLCİSİ SÖZKESEN’E ZİYARET

Erdoğan, Denizli Genç İş Adamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen’i de iş yeri Buket Çikolota’da ziyaret etti.

Sözkesen’in, hem kadınlar, hem de gençler için iş hayatında örnek bir model olduğunu belirten Erdoğan, “İş hayatında kadının varlığı bizleri gururlandırmaktadır. Başarısıyla kadınlara ve gençlere cesaret veren Sayın Sözkesen, sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alarak sosyal sorumluluk anlamında örnek olmaktadır. Hem iş hem de sosyal hayatta başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Sözkesen’i tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.