enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Ülkü Ocakları’ndan Uyuşturucuyla Mücadele

Ülkü Ocakları’ndan Uyuşturucuyla Mücadele
24.08.2017
A+
A-

Denizli Ülkü Ocakları “Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” kampanyası başlattı.

 

Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve Ülkü Ocaklı Gençler, Delikliçınar’daki Meserret Sokak ve civarındaki Caferlerdeki gençlere  üzerinde “Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” yazılı tişört dağıttı.

 

 

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz önderliğinde Uyuşturucuyla mücadele kampanyası başlattık. Bugün maalesef tüm dünyada olduğu gibi Türk gençliğini de avuçlarının içine alarak etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odaklar kirli oyunlarına devam etmektedir. Ne yazık ki bu kirli oyunun etkileri sokaklarımızda, okullarımızda hatta evlerimizde her yerde kendini hissettirmektedir. Kişi ve toplum sağlığını, aile kurumunu, ahlaki değerleri, gençlerin eğitimini ve gelişimini tehdit eden uyuşturucu kullanımı ile evrensel insan haklarına saygılı, sosyal çevrenin değerlerini de dikkate alarak topluma karşı sorumluluk duygusuyla hareket eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı “Uyuşturucu İle Mücadele Platformu” çalışmalarına bugün de tüm kararlılığıyla devam etmektedir” dedi.

Öncel, kampanya çerçevesinde yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini   söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.