enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7732
ALTIN
2.416,75
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Uyuşturucu İki Gencin Hayatını Kararttı

Uyuşturucu İki Gencin Hayatını Kararttı
20.09.2017
A+
A-

Denizli’de dün gece 2 genç hayatını kaybetti. Ölüm nedenleri uyuşturucu kullanımı olduğu düşünülen iki gence otopsi yapılacak.

Pamukkale İlçesi, Asmalıevler Mahallesi, 6679 Sokak üzerindeki bir daire de iki kişinin cansız bedeni bulundu. İddiaya göre, 5 genç, bir arkadaşlarının dairesinde buluşarak sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra 2 kişi alış veriş yapmak için dışarı çıktı. Bu arada 1996 doğumlu A.K ile 1998 doğumlu İ.T isimli gençler bir başka odaya geçti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Alış verişten dönen 2 kişi ile evde kalan 1 kişi bir süredir göremediği ve sesini duyamadığı A.K ile İ.T’yi merak edip diğer odaya gittiklerinde iki arkadaşlarını fenalaşmış bir şekilde gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri A.K ile İ.T’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Otopsi Yapılacak

Şüpheli ölüm sonrası Emniyet Güçlerine haber verildi. Verilen adrese gelen olay yeri inceleme ekipleri uyuşturucu kullanımı sonrası ölüm vakası şüphesiyle savcıya haber verdi. Olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası iki gencin ölüm sebeplerinin net bir şekilde belirlenmesi için A.K ve İ.T’nin cansız bedenlerini otopsi yapılması için adli tıpa gönderildi. Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, evdeki diğer 3 genç ifadelerinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

KAYNAK:MERİCULUKUS.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.