enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Vali Altıparmak’a Veda Yemeği Düzenlendi

Vali Altıparmak’a Veda Yemeği Düzenlendi
04.07.2017
A+
A-

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a veda yemeği düzenlendi. Siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimlerinin katıldığı yemekte Vali Altıparmak’ın 1 yıllık görev süresince hayata geçirdiği projelerin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından konuşmalara geçildi.

15 Temmuz vurgusu

İlk olarak söz alan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan;” “Denizli’de çok kritik bir süreçte atandınız. 45 gün sonra hain darbe girişimine maruz kaldık. Süreçleri ustaca yönettiniz. TMSF’ye devredilen bir çok şirket sizin tarafınızdan ustaca yönetildi. Sizleri kutluyor tebrik ediyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim.”dedi.

 

 

 

Mesleğinin zirvesindeydi

Vali yardımcısı Rıfat Ata ise konuşmasında ”Denizli’de göreve başladığında mesleğin zirvesindeydi. Kamu hizmetlerini Denizli’de herkese ve şehrin her köşesine ulaştırmaya çalıştı. Darbe kalkışması duyulduğunda karargah oluşturularak hainlerin emellerine ulaşmaması için tedbirler ortaya koydu.”dedi.

 

 

 

HER RİSKİ ÜSTÜNE ALDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’ye geldiğinden bu yana önemli hizmetler yaptı. Valimiz, Denizli’ye geldiği ilk günden itibaren vizyonu, donanımı ve tecrübesi ile kısacası tüm güzellikleri ile hizmet etme noktasında gece gündüz çalıştı. Allah ondan razı olsun. Göreve geldikten sonra kalkışma yaşandı. Valimiz korkmadan, ürkmeden, kendi geleceğini düşünmeden üzerine düşen vazifeyi, karargahtaki komutanlığını yerine getiren isim olduğunu biliyorum. Ankara yolu kapatıldı. 550 komando Çardak havaalanındaydı. Eğer onlar Ankara’ya hareket etseydi 250 şehit sayısının ne kadar olacağını tahmin edemiyordum. Her riski üstüne aldı. İlçe ve büyükşehir araçlarını çardak havaalanı pistine koyduk. Valimiz 15 Temmuz’da büyük bir liderlik yaptı. Bunda sonra ülkeye hizmetleri olacaktır olmalıdır da… Duamız sizinle” dedi.

 

VALİLİK HAYATIM SON BULDU”

Vali Ahmet Altıparmak duygusal konuşmasını zaman zaman esprili hikayelerle süsledi. Vali Altıparmak şunları söyledi. “Vedalar buruk olur. 1 yıl görevde kaldık. Umarım üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirmişizdir. Valilik hayatımızın son noktası Denizli oldu. Bizlere yakışan buna saygı duymaktır. Bu fırsatı en şekilde değerlendik ise ne mutlu bize. Çalıştığımız her yerde insan onurunu en kıymetli yerde tutmanın önemine inandım. Denizli’de olmaktan, girişimcilik ruhunun yüksek olduğu bir ilde çalışmaktan büyük onur duydum. Denizli, Türkiye’nin parlayan yıldızı. Denizli bambaşka bir yere gelecektir. Süre 1 yıl. Kısa mı kısa. Kadere inanıyoruz. Kader buysa takdir böyledir. Bakanlar kurulu toplantı bizim görevimize son verildi. Alnımızın akı ile karar veren büyüklerin kararları ile merkeze gidiyorum. Başkangüzel platformlarda buluşmak üzere” dedi.

 

Davetlilerin Vali Ahmet Altıparmak’a hediye sunumlarıyla birlikte gece sona erdi.

Uğur Erdoğan’dan Valiye hediye

Muhammet Subaşıoğlu Vali Altıparmak’a hediyesini takdim etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a üzerinde resminin olduğu dokuma halı hediye edildi

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a isminin yazılı olduğu Denizlispor forması hediye edildi

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.