enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3287
EURO
35,0694
ALTIN
2.309,08
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Vali Karahan, Merkezefendi Muhtarlarını Dinledi

Vali Karahan, Merkezefendi Muhtarlarını Dinledi
18.01.2018
A+
A-

Denizli Valisi Hasan Karahan Merkezefendi ilçesi Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Vali Karahan mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Merkezefendi ilçesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kurum İl Müdürleri ile Muhtarlar katıldı.

‘Diyaloglarımız Devam Edecek”

Toplantıda Muhtarlara seslenen Vali Hasan Karahan, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek;  “Değerli Muhtarlarımız, değerli çalışma arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Daha önce birçok ilçenin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilgili Daire Müdürlerimizle bu tür toplantılar yaptık. En son yaklaşık iki hafta önce Bakanımızın da katılımıyla gerçekleşen geniş katılımlı bir toplantı yapmıştık. Bugün de Merkezefendi ilçemizdeki muhtarlarımızla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarla diyaloglarımız devam edecek, sizler sorun ve taleplerinizi bize iletiyorsunuz bizler de çözmeye çalışıyoruz.

”Gayet İyi yerlere geleceğimizden şüphemiz yok”

Denizli’de bu iletişim çok güzel. Denizli’de pek çok alanda özellikle eğitim ve sağlık alanında vatandaşlarımızın desteği oluyor ama yine de kaynak Ankara’da. Ankara’nın desteği olmadan bazı temel hizmetleri tamamlayamıyoruz. Sizin aktardığınız taleplerden burada çözülemeyecek olanları biz de Ankara’da dile getirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizim farkımız Ekonomi Bakanımızın Denizlili olup, İlimizin geçmişe dönük ve mevcut sorunlarına vakıf olması. Tabi bürokratik labirentleri aşarak geçmek te bizim görevimiz. Ben ve ilgili Daire Amirlerimiz Bakanımızın bize sağladığı prestiji kullanarak hizmetlerin tamamlanması için gayret ediyoruz. Denizlimizin çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok ” dedi.

Daha sonra ilgili Kurum Yetkilileri kendilerini tanıtarak, Kurumlarının Merkezefendi ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Hasan Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.