enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4955
EURO
34,7477
ALTIN
2.487,85
BIST
9.495,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Yardımlarınızı Bekliyor!

Yardımlarınızı Bekliyor!
19.05.2018
A+
A-

Denizli Güncel Yaşam ve Trafik Grubu kanser hastası kadın için yardım çağrısında bulundu.

Denizli’nin en büyük sosyal platformlarından biri olan Denizli Güncel Yaşam ve Trafik Grubu kanser hastalığı ile savaşan Öznur Çetin için yardım çağrısında bulundu. Oğlu ile birlikte yaşayan kanser hastası kadın oldukça zor zamanlar geçiriyor.

Oğlu Yanından Ayrılmak Zorunda

Kanser hastası Çetin’in  tek dayanağı oğlunun yakın zamanda askere gitme durumunun olduğu öğrenildi. Denizli Güncel Yaşam ve Trafik Grubu içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nda zor durumdaki kadın için yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Denizli Güncel Yaşam ve Trafik Grubu önemli bir hatırlatma yaptı. Yapılan duyuru şu şekilde:

”Denizli güncel yaşam ve trafik grubu kesinlikle bu tip yardımlaşmalarda para erzak vs türünde bir yardımı şahsi olarak kabul edemez. Lütfen bizlere bunu teklif etmeyin en sağlıklı olan yöntemi seçerek bizzat aileye kendiniz ulaşınki herkesin gönlü rahat olsun.”

İletişim için 0553 637 52 32 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.