enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5145
EURO
34,5480
ALTIN
2.488,38
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Yeşil Siyahlı Yönetimden Protokol Ziyaretleri

Yeşil Siyahlı Yönetimden Protokol Ziyaretleri
20.02.2018
A+
A-

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret eden Taner Atilla ve Bülent Ertuğrul, takım hakkında bilgiler vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Öncelikle Denizli Vali Hasan Karahan’ı ziyaret eden Atilla ve Ertuğrul, kulübün mali durumu ve takım ile ilgili bilgiler verdi. Gerçekleştirilen bu ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Vali Karahan, “Denizlispor’a maddi ve manevi desteğimiz her zaman devam edecektir. Önemli olan birbirimizi anlamak ve şehir olarak bütünleşmemizdir. Denizlispor ile ilgili bir durum olduğunda taraftar, basın, protokol ve yönetim olarak kenetlenerek kulübe destek olmamızdır. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız ancak çalışmalarımız şehirde yeteri kadar karşılık görmemektedir. Öncelikle kulübümüzün içinde bulunduğu maddi durumun düzelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Protokol ziyaretleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da ziyaret eden Atilla ve Ertuğrul, desteklerinden dolayı Zolan’a teşekkür etti. Denizlispor’a her zaman destek olacaklarını belirten  Osman Zolan, “Takımımız üzerine düşen görevleri yerine getirsin ve gerisini merak etmesin. Denizlispor bu şehrin markasıdır. Denizli olarak bu takıma destek çıktığımız sürece başarılar gelecektir.Giresunspor galibiyetinde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Osman Zolan Giresunspor galibiyeti için 100 bin TL’lik prim ödemesi yapıldığını ve Ümraniyespor maçının kazanılması durumunda 100 bin TL daha prim vereceğini sözlerine ekledi.

Vali Hasan Karahan’ın girişimleri ile galibiyet primi sözü veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile görüşen Taner Atilla ve Bülent Ertuğrul, iki önemli belediyemizden galibiyet primi sözü alarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Giresunspor maçının galibiyetleri primi olan 287 bin TL futbolcularımıza dağıtıldı. Primin 100 bin TL’sini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından, 187 bin TL’sini yönetim kurulu tarafından ödendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.