enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5192
EURO
34,8969
ALTIN
2.428,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Yunusemre’de Kaza

Yunusemre’de Kaza
09.11.2017
A+
A-

Denizli’de ‘Dur’ levhasına uymayan şoför önce trafikteki araca, sonra park halindeki araca çarptı. Kazada 3 araçta maddi hasar oluştu.

Dur levhasına uymadı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde ara sokaktan Barboros caddesine çıkmak isteyen kadın sürücü dur levhasına uymadığı için kazaya sebep oldu. Edinilen bilgiye göre; ara sokak ile Barbaros Caddesinin kesiştiği noktada bulunan dur levhasına uymayan kadın sürücü aniden yola çıktı. Bu esnada Barbaros Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir diğer araca çarptıktan sonra çarpmanın etkisi ile park halinde bulunan bir araca daha çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile savrulan seyir halindeki aracın da çarptığı park halindeki araçta ağır hasar meydana geldi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı zincirleme kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.