enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5518
EURO
34,8868
ALTIN
2.430,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Ahmet Kutluhan PAÜ Rektörü olarak atandı

Pamukkale Üniversitesi’nin yeni rektörü belli oldu. Geçtiğimiz Ağustos ayında Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın görevden alınmasının ardından vekil olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, üniversitenin yeni rektörü olarak atandı. Kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla i Resmi Gazetede yayımlandı.

Ahmet Kutluhan PAÜ Rektörü olarak atandı

Eşini üniversiteye almak için kadro açmak için ilan yayınlandıktan sonra YÖK tarafından görevden alınan Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmıştı. Kutluhan bu görev 10 Ağustos’ta atandı.

REKTÖRLÜK İÇİN BAŞVURU ALINDI

Yaklaşık 5 aydır rektörün bulunamadığı üniversite için geçtiğimiz aylarda rektörlük başvurusu da alındı. Çok sayıda öğretim görevlisinin PAÜ’nün yeni rektörü olmak için başvurduğu öğrenildi.

YENİ REKTÖR BELLİ OLDU

 Tüm bu gelişmelerin yaşandığı Pamukkale Üniversitesinde yeni rektör nihayet belli oldu. Rektör Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, üniversiteye rektör olarak atandı. Resmi Gazetede yayımlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.