enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

PAÜ, 10 Bin Öğrencisini Mezun Etti

Bu yıl üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinde bu yıl yaklaşık 10 bin öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

PAÜ, 10 Bin Öğrencisini Mezun Etti

PAÜ Spor Salonu’nda bu yıl 21-22-29 Haziran tarihlerinde üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni programına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere il protokolünden birçok davetli katıldı ve öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Törenin ilk gününde, Tıp Fakültesi ile başlayan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Pamukkale Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Merhum Doç. Dr. Mustafa Karatepe’nin kızı Dr. Melike Nur Karatepe, mezuniyet belgesini takdim eden Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Aybek ile duygu dolu anlar yaşadı.

Törende, Eski Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, oğlu Dr. Mehmet Uçar’a mezuniyet belgesini takdim ederek oğlu ile mezuniyet sevincini paylaştı.

55 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Bölüm Üçüncüsü Oldu

Pamukkale Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Durali Akkan, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünden (İkinci Öğretim) üçüncülükle mezun olarak hem çalışıp hem okumanın mümkün olduğunun bir örneği oldu.

Liseyi Bitirdikten Otuz Yıl Sonra Üniversite Hayalini Gerçekleştirdi

PAÜ Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programından yüksekokul ve program birincisi olarak mezun olan Reşika Sezgin Kaymakçı birincilik ödülü ve belgesini Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın elinden alırken kızı Selem Kaymakçı ve oğlu Erdi Kaymakçı annelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Törenin üçüncü günü ise 29 Haziran Cumartesi günü; Fen Edebiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Enstitülerin öğrencileri ile birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim yılında toplamda yaklaşık 10 bin PAÜ öğrencisi mezun olma sevincini yaşadı.

Törende ayrıca bu yıl; Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İkinci Öğretim (İ.Ö.) Programı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü (İ.Ö.) ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü (İ.Ö.) ilk mezunlarını verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.