enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5412
EURO
34,8528
ALTIN
2.426,14
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

PAÜ Şenlikleri Yeniden Başlıyor

Denizli’de yaklaşık 8 yıldır yapılmayan Pamukkale Üniversitesi Şenlikleri yeniden start alıyor. 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenliklerde her gün başka bir sanatçı sahne alacak. Şenliklerin ana sanatçısı ise 19 Mayıs’ta sahne alacak olan Kıraç olacak.

PAÜ Şenlikleri Yeniden Başlıyor
A+
A-

Denizli’de 2014 yılında iptal olduktan sonra bir daha yapılamayan Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri, üniversitenin 30.kuruluş yılında yeniden start alıyor. 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan bahar şenlikleri Necati ve Saykolar konseriyle başlayacak. 17 Mayıs’ta Ceylan Ertem, 18 Mayıs’ta ise Bedük sahne alacak. Gençlik Festivali kapsamında 20 Mayıs’ta ise Gripin ve Zeynep Onat konser verecek.

KIRAÇ SAHNE ALACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen ve Gençlik Festivali ile birlikte düzenlenecek olan festivalin ana sanatçısı ise Kıraç olacak. Sevilen sanatçı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 102.yılında Denizlililerle buluşacak. Konserler, PAÜ Kınıklı Yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Bahar şenliklerinde ayrıca Ne Var Ki, Amber, Selinay, Birinci Kat, Rota, Pandora, Wrathful Twilight, RollBack, Eski Kafa, Kafadenk, Atakan Ergin ve Dikkat Band grupları sahne alacak. Red Bull Dj ve Dj Posedion ise müzik performanslarıyla öğrencileri coşturacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.