enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Türkiye’nin en yaşlı koronavirüs hastası yoğun bakımdan çıktı

Türkiye’nin en yaşlı koronavirüs hastası yoğun bakımdan çıktı
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakımdan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin en yaşlı Covid-19’lu 100 yaşındaki hastası yoğun bakımdan servise gönderildi.

Türkiye’nin en yaşlı Kovid-19 hastasından haber iyi haber geldi. Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Dahileye Yoğun Bakmı tarafından 8 gündür yoğun bakımda  tedavisi süren 100 yaşındaki Süleyman Çavdar yaşam mücadelesini kazanarak Göğüs Hastalıkları Servisine alkışlarla alındı.

KISA SÜREDE TABURCU OLMASI BEKLENİYOR

Dahiliye Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi İsmail Hakkı Akbudak konu hakkında açıklamalarda bulundu ;  Bu hafta içerisinde toplam 4 Covid-19 nedeniyle yatan  hastamızı servise çıkarttık. Bugün de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bir süre önce kaldırılan ve 8 gündür solunum cihazına bağlı yoğun bakımda yaşayan Türkiye’nin en yaşlı Covid-19’lu 100 yaşındaki Denizli’li hastamız yaşam mücadelesini kazandı. Hastanın 8 gündür solunum cihazına desteğine ihtiyacı olan hastanın klinik ve laboratuvar değerleri normale döndü ve servise devredildi.”dedi. Hastanın Servisten de  kısa sürede taburcu olabileceği belirtildi.  

Dr. Öğrt. Üyesi Akbudak  son olarak sözlerine şöyle devam etti; Covid-19 hastalığına karşı kazanılan bu başarıların bu zor zamanlarda hem kendimin hem de ekibimin moral ve motivasyonumuzu artırmaktadır.  Cefakar  ve özverili ekibimi emeklerinden dolayı kutluyorum. Hastamıza da geçmiş olsun diliyorum” dedi.

BU HAFTA 2 HASTA TABURCU EDİLDİ

Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinden de bu hafta  iki hastanın   taburcu edildiğini ve taburcuların devam edeceğini bildiren Prof. Dr. Simay Serin; hastaların taburcu edilmesi ile Covid-19 ‘la mücadelede tüm ekibin moralinin düzeldiğini bunun için tüm Anestezi Yoğun Bakım ekibine teşekkür ettiğini belirtti.      

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.